Θα πάθετε πλάκα με το αστραπιαίο fast-travel του Marvel’s Spider-Man 2 στο PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόσο εντυπωσιακό που έγινε viral
18 Σεπτεμβρίου 2023 10:26
Θα πάθετε πλάκα με το αστραπιαίο fast-travel του Marvel’s Spider-Man 2 στο PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Προετοιμάζοντας το έδαφος για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Marvel’s Spider-Man 2 σε μερικές εβδομάδες από τώρα, η Insomniac Games έδωσε πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό gameplay βίντεο που εστιάζει στην αλλαγμένη Νέα Υόρκη του sequel. Στο πλαίσιό του έδειξε διάφορες πτυχές της εμπειρίας, όπως για παράδειγμα η εναλλαγή μεταξύ των δύο χαρακτήρων και το fast-travel, που εντυπωσίασαν την κοινότητα.

Ειδικότερα, το απόσπασμα του βίντεο που παρουσιάζει το fast travel του παιχνιδιού είναι τόσο εντυπωσιακό που έγινε viral στα social media, συγκεντρώνοντας πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές μόνο στο X (πρώην Twitter). Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα επιλέξουν οποιοδήποτε σημείο του χάρτη και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η κάμερα ξεκινά να κάνει ομαλά ζουμ προς το επιλεγμένο σημείο και ο Spider-Man αρχίζει το swinging.

Πολλοί χρήστες στα social media παρομοίασαν το μηχανισμό που ετοίμασε η Insomniac Games με τον αντίστοιχο επιλογής χαρακτήρων στο GTA V. Η εντυπωσιακότερη πτυχή είναι και εδώ το πόσο ομαλά είναι τα animations μετάβασης, με τον αστραπιαίο χρόνο να είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Μπορείτε να δείτε το viral απόσπασμα παρακάτω.

Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales. Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Τέλος, μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό video preview των Unboxholics, έπειτα από τα ταξίδι του Γιώργου Πρίτσκα στο Λονδίνο για να δοκιμάσει τον τίτλο.