Νέο trailer πλούσιο σε gameplay για το Luigi's Mansion 2 HD στο Switch

Η βελτιωμένη έκδοση του τίτλου του 3DS έρχεται με online co-op
14 Σεπτεμβρίου 2023 19:00
Νέο trailer πλούσιο σε gameplay για το Luigi's Mansion 2 HD στο Switch

στο πλαίσιο του σημερινού Nintendo Direct, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του remaster του Luigi's Mansion 2, παρουσίασε πολλά νέα gameplay πλάνα αλλά και το παράθυρο κυκλοφορίας του. 

Πλέον θα είναι γνωστό ως Luigi's Mansion HD και θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Nintendo Switch, όντας μιας αναβαθμισμένη βερσιόν του Luigi's Mansion 2 που κυκλοφόρησε στο Nintendo 3DS πριν από μια δεκαετία -με τον τίτλο "Luigi's Mansion: Dark Moon". 

Στα πλαίσιο της νέας παρουσίασής του η Nintendo έδειξε πολλά gameplay πλάνα από τα διάφορα σημεία και περιβάλλοντα που θα πρέπει να κυνηγήσετε τα φαντάσματα με τον Luigi, όπως ένα εργαστήριο, ένα παλιό εργοστάσιο ρολογιών, ένα χιονισμένο ορυχείο και πολλά ακόμα. 

Στα του gameplay εκτός από το να κυνηγάτε φαντάσματα μόνοι, θα μπορείτε να το κάνετε και μέσω online μαζί με άλλους τρεις φίλους σας, κάτι βέβαια που απαιτεί και συνδρομή στο Switch Online. Εδώ θα υπάρχουν διάφορα multiplayer modes σε αντίθεση με το ένα του αυθεντικού, το Thrill Tower. 

Περισσότερα για τον τίτλο θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του, που προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα γίνει το καλοκαίρι του 2024 αποκλειστικά στο Nintendo Switch.