Το Tomb Raider I-III Remastered είναι γεγονός για κονσόλες και PC (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο
14 Σεπτεμβρίου 2023 17:51
Το Tomb Raider I-III Remastered είναι γεγονός για κονσόλες και PC (ΒΙΝΤΕΟ)

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:00 – 14 Σεπτεμβρίου) 

Μόλις έγινε γνωστό ότι η συλλογή του Tomb Raider θα γίνει διαθέσιμη και στο Steam, μαζί με τις PlayStation 5, PlayStation 4 και Xbox κονσόλες.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Τα πρώτα τρία θρυλικά Tomb Raider γίνονται Remastered και πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2024 για το Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct μάθαμε ότι τα Tomb Raider 1, Tomb Raider 2 και Tomb Raider 3 έρχονται με βελτιωμένα γραφικά στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Η συλλογή ονομάζεται Tomb Raider I,II,III Remastered και το πρώτο trailer θέλει να σας δώσει μια μικρή ματιά στις διαφορές που θα έχει η νέα έκδοση σε σχέση με τα γραφικά τότε. Επιπροσθέτως, έγινε γνωστό ότι αυτή η έκδοση θα περιέχει όλα τα expansions και τις μυστικές πίστες για κάθε παιχνίδι, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να αλλάζετε από τα παλιά γραφικά, στα νέα, με το πάτημα ενός κουμπιού. 

 

Lara Croft is Back! Ανακαλύψτε τις πρωτότυπες περιπέτειες στο Nintendo Switch όταν το Tomb Raider I,II,III Remastered κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου. 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτή η συλλογή έρθει και σε άλλες κονσόλες, μέχρι να ανακοινωθεί κάτι νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους unboxholics.com.

Το Tomb Raider I,II,III Remastered θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου.