Lies of P: Δείτε 6 λεπτά gameplay από το soulslike παιχνίδι που θυμίζει Bloodborne

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
13 Σεπτεμβρίου 2023 17:53
Lies of P: Δείτε 6 λεπτά gameplay από το soulslike παιχνίδι που θυμίζει Bloodborne

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Lies of P, το οποίο αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το άκρως αναμενόμενο soulslike παιχνίδι που πολλοί συγκρίνουν με το Bloodborne της FromSoftware θα είναι γεμάτο με φονικά bosses, τα οποία φυσικά αποτελούν σημείο αναφοράς για το genre. Έτσι, η ομάδα ανάπτυξης Round8 Studio αποφάσισε να δώσει στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο που εστιάζει ακριβώς σε αυτή την πτυχή της εμπειρίας, στα bosses.

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε περίπου 6 λεπτά gameplay από διάφορα boss fights του Lies of P, με τον παίκτη να χρησιμοποιεί διάφορα όπλα και Legion Arms για να ανταπεξέλθει.

Η ιστορία του Lies of P:

Ο παίκτης ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό του Krat, μία πόλη που κατακλύζεται από τρέλα και αιματοχυσία και μπροστά του βλέπει ένα σημείωμα που λέει: «Βρες τον κ. Τζεπέτο. Είναι σε αυτή την πόλη».

Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το παραμύθι του Πινόκιο. Μάλιστα, οι developers έχουν ετοιμάσει ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.

Πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το Lies of P;

Το Lies of P αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 19 Σεπτεμβρίου. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει επιβεβαιωθεί, θα καταφθάσει από την πρώτη ημέρα και στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Το Boss Fight Showcase Gameplay του Lies of P:

Tags: