To GOG σας δίνει ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι για το Autumn Sale του

Kατεβάστε το πριν λήξει η προσφορά
04 Σεπτεμβρίου 2023 22:31
To GOG σας δίνει ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι για το Autumn Sale του

Το Autumn Sale του GOG.com συνεχίζεται και εμπλουτίζεται με ένα ακόμη δώρο για όλους τους χρήστες του, καθώς πρόκειται για το τρίτο από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια που θα χαρίσει το ψηφιακό κατάστημα της CD Projekt, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνονται οι εκπτώσεις του. 

Το τρίτο παιχνίδι που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα είναι το Ghost Master. Πρόκειται για ένα tactical strategy adventure παιχνίδι με κωμικά αλλά και horror στοιχεία, που ανέπτυξαν οι Sick Puppies και Strategy First. Επίσης, να σημειωθεί ότι επειδή πρόκειται για ένα παλιό παιχνίδι του 2003, μπορεί να τρέξει πρακτικά σε οποιοδήποτε PC ή και laptop. 

Λύστε τους γρίφους, τα μυστήρια και πιάστε τους δαίμονες και τα φαντάσματα με ιστορίες και σκηνικά που βασίζονται σε γνωστές κινηματογραφικές ταινίες όπως τα "Blair Witch", "Hellraiser", "Ghost Ship" και το "Evil Dead". Το μόνο που απαιτείται για να το αποκτήσετε στη συλλογή σας είναι φυσικά να έχετε λογαριασμό στο GOG και να συμφωνήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικά mails από το κατάστημα. 

Κατεβάστε το Ghost Master πατώντας εδώ 

Προλάβετε καθώς το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου στις 16:00 η ώρα Ελλάδος