Κάποιος έβαλε τον CJ του GTA: San Andreas στο νέο παιχνίδι της FromSoftware (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το αποτέλεσμα είναι…ξεκαρδιστικό
25 Αυγούστου 2023 23:10
Κάποιος έβαλε τον CJ του GTA: San Andreas στο νέο παιχνίδι της FromSoftware (ΒΙΝΤΕΟ)

Η mod κοινότητα έχει γίνει viral κατά καιρούς μεταξύ άλλων και για διάφορα ξεκαρδιστικά mod που φτιάχνει, στα οποία αντικαθιστά τους πρωταγωνιστές παιχνιδιών με άλλους χαρακτήρες. Το ίδιο έγινε τώρα και στο νέο παιχνίδι της FromSoftware, το Armored Core VI Fires of Rubicon, καθώς ένας τύπος πρόσθεσε με mod τον CJ του Grand Theft Auto: San Andreas.

Το συγκεκριμένο mod φτιάχτηκε από τους Dropoff και TKGP και αλλάζουν το mech του παιχνιδιού ονόματι 621, με τον CJ. Φυσικά, επειδή το μοντέλο του κεντρικού πρωταγωνιστή του Armored Core είναι ένα γιγαντιαίο ρομπότ, θα δείτε την CJ να έχει ανοιχτά τα χέρια και τα πόδια του, καθώς και να είναι κυριολεκτικά τεράστιος.

Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο ξεκαρδιστικό και μπορείτε να γελάσετε με τη ψυχή σας μέσα από το βίντεο που ακολουθεί:

 

Λίγα λόγια για το Armored Core VI Fires of Rubicon:

Σε αυτό το παιχνίδι θα μπορείτε να αναβαθμίσετε το mech σας με διαφορετικά όπλα στο κάθε χέρι και να παίξετε με αυτό που σας ταιριάζει. Το παιχνίδι υπόσχεται να σας διηγηθεί μια συναρπαστική ιστορία πολέμου και προδοσίας, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου γιγάντια ρομπότ κυριαρχούν στο πεδίο της μάχης.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Το Armored Core VI Fires of Rubicon, είναι το νέο action παιχνίδι της FromSoftware και της Bandai Namco που υπόσχεται fast-paced mech combat και έντονες μάχες, καθώς και βαθύ customization και επικά boss battles.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Armored Core VI Fires of Rubicon διαδραματίζεται το έτος 2233, σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από δεκαετίες συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων factions. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του 621, ενός πιλότου που στρατολογείται από τον ‘Handler Walter’, έναν σκοτεινό πράκτορα που εργάζεται για έναν άγνωστο εργοδότη. Ο Walter προσφέρει στον 621 την ευκαιρία να ενταχθεί σε μια επίλεκτη μονάδα στρατιωτών, γνωστή ως Human Plus, οι οποίοι έχουν ενισχυμένες ικανότητες χάρη σε πειραματικές χειρουργικές επεμβάσεις και εμφυτεύματα.

Την άποψή μας για το παιχνίδι μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ.

Tags: