Το νέο παιχνίδι της FromSoftware κυκλοφορεί τον Αύγουστο – Δείτε το story trailer

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Armored Core
21 Ιουλίου 2023 19:36
Το νέο παιχνίδι της FromSoftware κυκλοφορεί τον Αύγουστο – Δείτε το story trailer

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της θρυλικής σειράς mecha παιχνιδιών της FromSoftware έχει σχεδόν φτάσει. Συγκεκριμένα, το Armored Core VI Fires of Rubicon, ο νέος τίτλος από τους αναγνωρισμένους developers των Dark Souls, Elden Ring, Bloodborne και Sekiro, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου 2023 για PlayStation, Xbox και PC. Το παιχνίδι υπόσχεται να αφηγηθεί μια συναρπαστική ιστορία πολέμου και προδοσίας, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου γιγάντια ρομπότ κυριαρχούν στο πεδίο της μάχης. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η FromSoftware και η Bandai Namco έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο story trailer, το οποίο φιλοδοξεί να σας βάλει στο κλίμα.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Armored Core VI Fires of Rubicon διαδραματίζεται το έτος 2233, σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από δεκαετίες συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων factions. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του 621, ενός πιλότου που στρατολογείται από τον ‘Handler Walter’, έναν σκοτεινό πράκτορα που εργάζεται για έναν άγνωστο εργοδότη. Ο Walter προσφέρει στον 621 την ευκαιρία να ενταχθεί σε μια επίλεκτη μονάδα στρατιωτών, γνωστή ως Human Plus, οι οποίοι έχουν ενισχυμένες ικανότητες χάρη σε πειραματικές χειρουργικές επεμβάσεις και εμφυτεύματα.

Το νέο story trailer παρουσιάζει μερικούς από τους χαρακτήρες, τα mechs και τις τοποθεσίες που θα συναντήσουν οι παίκτες στο ταξίδι τους στο 2233. Παρόλο που είναι εξ ολοκλήρου CGI και δε δείχνει gameplay υλικό, μας δίνει μια γεύση από τον τόνο και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Το βίντεο ξεκινάει με μια δραματική σκηνή που τρία Armored Cores αποφεύγουν ένα τεράστιο κανόνι λέιζερ που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του. Στη συνέχεια βλέπουμε τον 621 σε ένα χειρουργικό τραπέζι, περιτριγυρισμένο από καλώδια, με εντυπωσιακές σκηνές μάχης να παρεμβάλουν. Το trailer τελειώνει με ένα αινιγματικό μήνυμα από τον εκφωνητή, ο οποίος λέει ότι θα δώσει στο 621 έναν «λόγο ύπαρξης».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το story trailer του Armored Core VI Fires of Rubicon μέσα από τον player που ακολουθεί.