Η FromSoftware αποκάλυψε πόσα άτομα δούλεψαν στα Elden Ring και Armored Core VI Fires of Rubicon

Μάθαμε και πόσες ώρες θα διαρκεί ο επερχόμενος τίτλος της εταιρίας
26 Ιουλίου 2023 13:24
Η FromSoftware αποκάλυψε πόσα άτομα δούλεψαν στα Elden Ring και Armored Core VI Fires of Rubicon

Ο παραγωγός της FromSoftware, Yasunori Ogura, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο PC Gamer και μοιράστηκε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το επερχόμενο Armored Core VI Fires of Rubicon, αλλά και για το Elden Ring. Μεταξύ άλλων, ο Ogura αποκάλυψε από πόσα άτομα αποτελείται η FromSoftware, αλλά και πόσα από αυτά εργάστηκαν σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Ogura, δήλωσε ότι η FromSoftware έχει περίπου 400 developers, με 300 από αυτούς να βρίσλονται στην ανάπτυξη. Ο Ogura επισήμανε ότι οι προγραμματιστές της εταιρίας μετακινούνται συχνά από project σε project ανάλογα με το που χρειάζονται και έτσι, δεν χρειάζεται να προσλάβει νέες ομάδες.

Για να δώσουμε μια καλύτερη εικόνα, έχουμε μόνο 400 υπαλλήλους στην FromSoftware, και περίπου οι 300 από αυτούς είναι στην ανάπτυξη. Αυτή η ομάδα μετακινείται μεταξύ των projects, ανάλογα με τις ανάγκες, ανάλογα με την κατάσταση του παιχνιδιού, καθώς και την περίοδο ανάπτυξής του.

Σε περιόδους αιχμής, είχαμε από 200 έως και 230 προγραμματιστές στο Armored Core 6. Το ίδιο είχε συμβεί και στο Elden Ring. Σε τέτοιες περιόδους είχαμε παρόμοιο αριθμό προσωπικού που εργαζόταν ταυτόχρονα. Όλο το προσωπικό μετακινείται όπως και όταν χρειάζεται.

Επίσης, το YouTube κανάλι, Fextralife, αναφέρει ότι η FromSoftware δήλωσε πως το Armored Core VI Fires of Rubicon διαρκεί από 50 έως 60 ώρες. Το Fextralife έπαιξε τις πρώτες 11 αποστολές, οι οποίες διήρκησαν περίπου 3 ώρες, αλλά ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να έχει πάρα πολλές αποστολές.

Εκτενή gameplay πλάνα από το Armored Core VI Fires of Rubicon της FromSoftware

Το Armored Core VI Fires of Rubicon, είναι το νέο action παιχνίδι της FromSoftware και της Bandai Namco που υπόσχεται fast-paced mech combat και έντονες μάχες, καθώς και βαθύ customization και επικά boss battles.

Εχθές παρουσιάστηκαν ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το Armored Core VI Fires of Rubicon και μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Armored Core VI Fires of Rubicon διαδραματίζεται το έτος 2233, σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από δεκαετίες συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων factions. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του 621, ενός πιλότου που στρατολογείται από τον ‘Handler Walter’, έναν σκοτεινό πράκτορα που εργάζεται για έναν άγνωστο εργοδότη. Ο Walter προσφέρει στον 621 την ευκαιρία να ενταχθεί σε μια επίλεκτη μονάδα στρατιωτών, γνωστή ως Human Plus, οι οποίοι έχουν ενισχυμένες ικανότητες χάρη σε πειραματικές χειρουργικές επεμβάσεις και εμφυτεύματα.

Το Armored Core VI Fires of Rubiconθα κυκλοφορήσει για PlayStation, Xbox και PC στις 25 Αυγούστου.