The Elder Scrolls 6: Αναρωτιέται ο Todd Howard εάν το ανακοίνωσαν πολύ νωρίτερα

Νέες δηλώσεις του επικεφαλής της Bethesda για το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής RPG σειράς
25 Αυγούστου 2023 16:58
The Elder Scrolls 6: Αναρωτιέται ο Todd Howard εάν το ανακοίνωσαν πολύ νωρίτερα

Μια ενημέρωση σχετικά με το που βρίσκεται το The Elder Scrolls 6 έδωσε ο Todd Howard, επικεφαλής της Bethesda και creative director, εν μέσω της Gamescom 2023. Το πολυαναμενόμενο 6ο κεφάλαιο των The Elder Scrolls είχε ανακοινωθεί με ένα σύντομο teaser στην Ε3 2018 και έκτοτε παραμένει άφαντο. 

Έτσι ο Howard στα όσα δήλωσε στο GQ, φάνηκε να αναρωτιέται εάν τελικά ανακοίνωσαν το sequel του Skyrim πολύ νωρίτερα από όσο έπρεπε. Συγκεκριμένα το μέσο τον ρώτησε εάν μετανιώνει την ανακοίνωσε του Elder Scrolls VI πριν από τόσο καιρό λέγοντας: "Αναρωτιέμαι και εγώ ο ίδιος για αυτό αρκετά. Δε ξέρω. Πιθανότατα να το είχαμε ανακοινώσει με έναν πιο συνηθισμένο τρόπο."

Και όσον αφορά για τον μεγαλύτερο στόχο που θα ήθελε να πετύχει με το The Elder Scrolls 6, εκεί ήταν κάπως διστακτικός ως προς το να αποκαλύψει τις φιλοδοξίες του. 

Δεν θέλω να απαντήσω, αλλά θέλω να είμαι ευγενικός. Θα πω ότι θέλουμε να εκπληρώσει τον ρόλο του απόλυτου προσομοιωτή ενός fantasy κόσμου. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πετύχουμε αυτό, δεδομένου του χρόνου που έχει περάσει".

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Todd Howard έχει πει ότι θα είναι μάλλον το τελευταίο παιχνίδι που θα αναλάβει. Γενικότερα όμως, οπλιστείτε υπομονή μιας και ο Phil Spencer διαμήνυσε ότι το The Elder Scrolls VI απέχει πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να κυκλοφορήσει, βάζοντας σαν ημερομηνία το 2028 στην καλύτερη περίπτωση