Το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 3 αποκαλύπτεται και δείχνει σαν παλιό καλό “COD”

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα διάρκειας εννέα λεπτών
22 Αυγούστου 2023 23:47
Το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 3 αποκαλύπτεται και δείχνει σαν παλιό καλό “COD”

Η Activision βρέθηκε στη σκηνή του Opening Night Live της Gamescom 2023 για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 3. Τα νέα gameplay πλάνα του επερχόμενου FPS τίτλου ανέβηκαν και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και πλέον μπορείτε να τα απολαύσετε, σε περίπτωση που δεν τα είδατε ζωντανά.

Το βίντεο διαρκεί περίπου εννέα λεπτά και εστιάζει στην πρώτη κιόλας αποστολή του campaign του Call of Duty: Modern Warfare 3, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση τη συνέχεια. Όπως δήλωσε η Activision, η ιστορία συνεχίζεται κανονικά και στην πρώτη αποστολή η ομάδα Alpha εισέρχεται από το νερό καθώς οι ομάδες Bravo και Charlie βοηθούν σε μια επιχείρηση που διεξάγεται στην Καστοβιανή Θάλασσα.

Επιπροσθέτως, όσοι κάνουν προπαραγγελία το παιχνίδι θα λάβουν μέρος και στην beta του multiplayer, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου για το PlayStation και στις 12 Οκτωβρίου για τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Το Campaign χαρακτηρίζεται ως σκοτεινό με τον Captain Price και την ομάδα του να πρέπει να ρίξουν για άλλη μια φορά τον Makarov, ο οποίος είναι ο απόλυτος κακός του παιχνιδιού. Επιπροσθέτως, εκτός από τις παραδοσιακές τις πιο γραμμικές αποστολές που μας έχει συνηθίσει το franchise, το MW3 θα περιλαμβάνει και μερικές αποστολές που τις ονομάζει η Activision Open Combat Missions.

Αυτές είναι κάπως σαν συμπλήρωμα του Campaign και είναι πιο κινηματογραφικές, όπου θα δίνουν περισσότερες επιλογές στους παίκτες με διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσουν πριν ολοκληρώσουν ένα objective.

Επίσης, αυτές οι αποστολές θα μπορούν να ολοκληρωθούν όπως θέλουν οι παίκτες, είτε με μόνο stealth, είτε να φέρουν τον πανικό με όπλα. 

Μερικές πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Activision:

Βασισμένο στα Modern Warfare και Modern Warfare II, το Modern Warfare III είναι άμεση συνέχεια. Οι παίκτες θα ζήσουν ένα πλούσιο και καθηλωτικό campaign με πολλές επιλογές, με την ιστορία να συνεχίζεται ακριβώς μετά το MWII, ενώ θα υπάρχουν και Zombies στον μεγαλύτερο χάρτη που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.

Ο Captain Price και η Task Force 141 πρέπει να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν σε μια μάχη ενάντια στην απόλυτη απειλή σε αυτήν την άμεση συνέχεια του Modern Warfare II. Ο υπερεθνικιστής Vladmir Makarov και οι αντιλήψεις του έχουν πάει πλέον σε όλο τον κόσμο αναγκάζοντας την Task Force 141 να πολεμήσει όσο ποτέ άλλοτε σε αυτό το σκοτεινό με σκληρό campaign.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.