Lies of P: Δείτε το Gamescom trailer από το επόμενο μεγάλο “soulslike” παιχνίδι

Κυκλοφορεί αυτόν τον Σεπτέμβριο
20 Αυγούστου 2023 12:37
Lies of P: Δείτε το Gamescom trailer από το επόμενο μεγάλο “soulslike” παιχνίδι

Οι Neowiz Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Lies of P ελέω της Gamescom 2023 που ξεκινάει σε λίγες ώρες! Ο τίτλος βρίσκεται αρκετά χρόνια υπό ανάπτυξη και πλέον είναι πανέτοιμος να κυκλοφορήσει αυτόν τον Σεπτέμβριο σε PC, αλλά και κονσόλες.

Το νέο βίντεο, λοιπόν, θέλει να σας παρουσιάσει μερικά in-game cutscenes και να σας δώσει μια μικρή γεύση από την ιστορία του, ενώ παράλληλα δεν λείπουν και τα gameplay πλάνα με εχθρούς και εμβληματικά bosses που θα συναντήσετε σε αυτό το σκοτεινό ταξίδι.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει: Αντιμέτωποι με μια πόλη θαμμένη κάτω από την εξαπάτηση των άλλων, τι έκταση θα διασχίσετε για να αναζητήσετε τη δική σας αλήθεια;

Παρακολουθήστε το νέο trailer της Gamescom 2023 για τον επερχόμενο τίτλο Lies of P που μοιάζει με Souls και ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με καμία άλλη όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στα Steam, Playstation, Xbox και Xbox Game Pass στις 19 Σεπτεμβρίου.

Παρακολουθήστε το Gamescom trailer του Lies of P παρακάτω:

 

Η ιστορία του Lies of P

Ο παίκτης ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό του Krat, μία πόλη που κατακλύζεται από τρέλα και αιματοχυσία και μπροστά του βλέπει ένα σημείωμα που λέει: «Βρες τον κ. Τζεπέτο. Είναι σε αυτή την πόλη».

Μάλιστα, οι developers ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο θα αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.

Το Lies of P είναι εμπνευσμένο από το γνωστό παραμύθι του Πινόκιο και οι developers είχαν πει στο παρελθόν τα εξής:

Έπρεπε να βρούμε ένα πολύ γνωστό «πράγμα» πρώτα, γιατί αυτό είναι το πρώτο Soulslike παιχνίδι μας, οπότε θέλαμε να έχουμε πρώτα μία βάση. Έτσι, καταλήξαμε σε μία γνωστή ιστορία και μετά δώσαμε τη δική μας «πινελιά». Ωστόσο, η εκδοχή της ιστορίας που γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι η χαριτωμένη μεταφορά της Disney και όχι η πρωτότυπη ιστορία του Carlo Collodi, η οποία είναι αρκετά σκοτεινή.

Επίσης, όταν σκέφτεσαι τον Πινόκιο, το μυαλό πάει απευθείας στην Disney, η οποία έκανε τον Πινόκιο λίγο πιο παιδικό. Στην πραγματικότητα, αν κοιτάξετε την αρχική ιστορία του Πινόκιο, θα καταλάβετε ότι είναι αρκετά σκοτεινή, αλλά και για ενήλικες.

Lies of P: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον “Soulslike” τίτλο

Πρόσφατα μάθαμε από τον director του παιχνιδιού, ότι το Lies of P διαρκεί περίπου 30 ώρες αν απλώς θέλετε να ολοκληρώσετε την κεντρική ιστορία του, ενώ η διάρκειά του ανεβαίνει στις 60 ώρες αν θα κάνετε όλα όσα προσφέρει.

Το Lies of P θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 19 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι από την πρώτη ημέρα.