Αποκτήστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν για να παίξετε τώρα το καλοκαίρι!

Από την Epic Games
17 Αυγούστου 2023 18:08
Αποκτήστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν για να παίξετε τώρα το καλοκαίρι!

Από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε δύο ακόμη τίτλους εντελώς δωρεάν από το Epic Games Store. Πιστή στην υπόσχεσή της, η Epic Games μόλις διέθεσε τους νέους εβδομαδιαίους τίτλους στην κατηγορία “Free Games” του καταστήματός της και από τη στιγμή που θα τους προσθέσετε στον λογαριασμό σας θα τους έχετε για πάντα.

Πρόκειται για δύο παιχνίδια που είναι ό,τι πρέπει για να παίξετε τώρα το καλοκαίρι πριν «σκάσουν» τα μεγάλα χαρτιά από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει διαθέσιμο είναι το Black Book, ένα adventure-indie που κυκλοφόρησε το 2021 από την εταιρία Morteshka με publisher την HypeTrain Digital. Πρόκειται για ένα σκοτεινό RPG γεμάτο δράση και περιπέτεια που βασίζεται στους σλαβικούς μύθους και θα πάρετε τον έλεγχο μιας μικρής μάγισσας. Έτσι, θα πρέπει να πολεμήσετε για να νικήσετε κάποιες σκοτεινές δυνάμεις, με ένα gameplay που βασίζεται στις κάρτες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξερευνήσετε και έναν παράξενο κόσμο που είναι γεμάτος με διάφορα πλάσματα.

Κατεβάστε το Black Book πατώντας εδώ.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Dodo Peak της Moving Pieces Interactive. Αυτό είναι ένα κλασσικό platforming παιχνίδι που θυμίζει παλιές καλές arcade εποχές. Εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός πουλιού και κεντρικός σκοπός σας είναι να σώσετε τα παιδιά του από κάποιες επικίνδυνες περιοχές.

Αποκτήστε το Dodo Peak από εδώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα βρίσκονται διαθέσιμα στην υπηρεσία μέχρι την επόμενη Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.