Δύο κλασσικά παιχνίδια από τα παλιά φαίνεται πως έρχονται στο PlayStation Plus

Στο άμεσο μέλλον
17 Αυγούστου 2023 17:34
Δύο κλασσικά παιχνίδια από τα παλιά φαίνεται πως έρχονται στο PlayStation Plus

Όπως όλα δείχνουν, σύντομα οι συνδρομητές του PlayStation Plus Premium θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δύο κλασσικά fighting παιχνίδια.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι επόμενες προσθήκες της ακριβότερης βαθμίδας της συνδρομητικής υπηρεσίας φαίνεται ότι αποκαλύφθηκαν πριν την ώρα τους από δύο καταχωρήσεις του Taiwan Digital Game Rating Committee. Η υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών της χώρας ευθύνεται για αμέτρητες διαρροές ανά τα χρόνια, αφού αρκετά συχνά αναρτά στη βάση δεδομένων της διάφορες κυκλοφορίες, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις τους.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ανάρτησε καταχωρήσεις για τα Tekken 6 και Soulcalibur: Broken Destiny για τα PlayStation 5 και PlayStation 4. Προφανώς, τα δύο παιχνίδια της Bandai Namco πρόκειται να έρθουν στο PlayStation Plus Premium, πιθανότητα μέσα στο Σεπτέμβριο και γι’ αυτό το λόγο χρειάστηκε να ταξινομηθούν ξανά από τους αντίστοιχους φορείς ανά τον κόσμο.

Το Tekken 6 είχε κυκλοφορήσει το 2009, στη γενιά του PS3, και ίσως να αποτελεί ιδανικό ζέσταμα για το Tekken 8 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη για το PS5. Από την άλλη, το Soulcalibur: Broken Destiny είναι ένα παιχνίδι του PlayStation Portable επίσης από το 2009. Πλέον η σειρά Soulcalibur φαίνεται να έχει μπει στον πάγο, αφού μετά το Soulcalibur 6 δεν υπήρξαν ποτέ ξανά πληροφορίες για κάποιο καινούργιο βασικό κεφάλαιο.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, θα βρείτε τη λίστα με τις νεότερες προσθήκες της συνδρομητικής υπηρεσίας πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να ενημερωθείτε και για την λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus Essential για τον Αύγουστο πατώντας εδώ.