Η The Pokémon Company δε θέλει να ξανακυκλοφορήσει παιχνίδια με τεχνικά θέματα

Και έχουν ξεκινήσει ήδη σχετικές συζητήσεις εσωτερικά
14 Αυγούστου 2023 16:41
Η The Pokémon Company δε θέλει να ξανακυκλοφορήσει παιχνίδια με τεχνικά θέματα

Τα τελευταία χρόνια έγινε πολλές φορές πρώτο θέμα συζήτησης από την κοινότητα ο τεχνικός τομέας των Pokémon παιχνιδιών. Για παράδειγμα, πολλοί εξέφρασαν παράπονα για τα γραφικά των Sword & Shield το 2019, ενώ τα Scarlet and Violet είχαν κυκλοφορήσει με τόσα τεχνικά προβλήματα που η Nintendo ζήτησε δημόσια συγνώμη. Όπως φαίνεται, η The Pokémon Company έχει επίγνωση της κατάστασης και θέλει να βάλει φρένο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokémon στην Ιαπωνία, ο COO της εταιρείας, Takato Utsunomiya, ανέφερε ότι υπάρχει συνεχής διάλογος εσωτερικά σχετικά με την εξισορρόπηση του προγράμματος τακτικών κυκλοφοριών και της τελικής ποιότητας. Αναλογιζόμενος το παρελθόν, ο Utsunomiya σημείωσε ότι το brand έχει ακολουθήσει ένα αρκετά σταθερό μοτίβο όσον αφορά την κυκλοφορία νέων τίτλων και εμπειριών, αλλά αναγνώρισε ότι μπορεί να χρειαστούν προσαρμογές καθώς εξελίσσονται τα περιβάλλοντα ανάπτυξης.

Αυτό το δίλημμα φαίνεται να έχει κορυφωθεί στη λεγόμενη HD εποχή των Pokémon παιχνιδιών, όπου η μεγάλη συχνότητα των κυκλοφοριών οδήγησε σε κάποια προβλήματα ποιότητας.

Αναλυτικότερα, ο Utsunomiya δήλωσε:

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές, αν κοιτάξετε το παρελθόν, η πορεία που ακολουθήσαμε μέχρι τώρα ήταν αυτή των συχνών κυκλοφοριών, με τακτική κυκλοφορία προϊόντων σε ένα αρκετά σταθερό ρυθμό, θα μπορούσε να πει κανείς. Πάντα είχαμε αυτά τα προϊόντα σε θέση να κυκλοφορήσουν και νέες εμπειρίες για τους πελάτες μας, και έτσι λειτουργούσαμε μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι εξακολουθούμε να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά υπάρχουν όλο και περισσότερες συζητήσεις, καθώς αλλάζουν τα περιβάλλοντα ανάπτυξης, σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα κυκλοφορούμε πραγματικά ποιοτικά προϊόντα.

Αυτή τη στιγμή, η επόμενη κυκλοφορία στον ορίζοντα είναι το DLC των Pokémon Scarlet & Violet που θα είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα. Το εν λόγω τουρνουά φιλοξένησε και ένα νέο σχετικό trailer που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.