Μερικά λατρεμένα Pokémon επιστρέφουν στα Scarlet και Violet!

Νέα πλάνα από το επερχόμενο DLC
13 Αυγούστου 2023 22:13
Μερικά λατρεμένα Pokémon επιστρέφουν στα Scarlet και Violet!

Στο πλαίσιο των τελικών του 2023 Pokémon World Championship που έλαβαν χώρα στην Ιαπωνία, η Game Freak και η The Pokémon Company επιβεβαίωσαν πως μερικά λατρεμένα Pokémon πρόκειται να επιστρέψουν στα Scarlet και Violet.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όλα τα starter Pokémon των διαφόρων γενιών που έλειπαν από τα δύο παιχνίδια θα επιστρέψουν με τα επερχόμενα DLCs τους. Συγκεκριμένα, μέσα στο έτος που διανύουμε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα δύο μέρη του The Hidden Treasure of Area Zero, το The Teal Mask τον Σεπτέμβριο και το The Indigo Disk αργότερα το χειμώνα.

Τα Pokémon που θα επιστρέψουν από τις διάφορες γενιά είναι τα εξής: Chespin, Scorbunny, Chimchar, Totodile, Squirtle, Tepig, Snivy, Rowlet, Treecko, Mudkip και Fennekin, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να συναντήσουν τυχαία στο DLC. Μάλιστα όλα θα είναι μεταβιβάσιμα στο παιχνίδι αν οι παίκτες τα είχαν πιάσει στις προηγούμενες γενιές, φυσικά χρησιμοποιώντας το Pokémon Home.

Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση και το οποίο παρουσιάζει και διάφορες από τις νέες κινήσεις που θα προστεθούν στους δύο τίτλους.