Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα races και classes του Baldur’s Gate 3 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ήρθαν στη δημοσιότητα τα πρώτα στατιστικά
12 Αυγούστου 2023 12:46
Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα races και classes του Baldur’s Gate 3 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα πρώτα στατιστικά για το εξαιρετικά δημοφιλές Baldur’s Gate 3 έφτασαν, με την Larian Studios να δημοσιεύει μερικές εικόνες στο X (πρώην Twitter), με όλα αυτά που έκαναν οι παίκτες από τις 3 Αυγούστου που κυκλοφορεί το παιχνίδι στο Steam.

Η Larian μοιράστηκε τα πρώτα στατιστικά του Baldur’s Gate 3 και είναι ήδη εντυπωσιακά. Αρχικά οι παίκτες έχουν παίξει συνολικά περισσότερα από 1.225 χρόνια! Όσον αφορά τα races που επιλέγουν, η πρώτη τους επιλογή είναι τα Half-Elf, ενώ δεύτερη επιλογή είναι οι Humans, με τα Halfling και Githyanki θα είναι στις τελευταίες θέσεις.

Όσον αφορά τα classes, ο Paladin είναι στη νούμερο 1 επιλογή, ενώ ακολουθούν τα Sorcerer, Warlock, Rogue, Bard, Barbarian, Fighter, Ranger, Wizard, Monk, Druid και Cleric.

Συνεχίζοντας, 368 παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι μέσα στις πρώτες μέρες, ενώ το 10% των παικτών πέρασε τουλάχιστον μία ώρα μπροστά από το character customization για να βρει τον ιδανικό χαρακτήρα.

Να σας πούμε ότι το Baldur’s Gate 3 χωρίζεται σε τρία μεγάλα acts. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης για να δείτε τους τίτλους τέλους, αν παίξετε απλώς την κεντρική ιστορία, θα χρειαστείτε από 75 ώρες και 100 ώρες.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται φυσικά για sequel της ιστορικής Baldur's Gate σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι θα ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό.

Το παιχνίδι θα διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και διακλαδώσεις, ενώ θα υπάρχει co-op, καθώς και το Dungeon Master mode που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους περιπέτειες.

Αν θέλετε να πάτε μια βόλτα από τα παρασκήνια του Baldur’s Gate 3 μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το Baldur's Gate 3 κυκλοφορεί από τις 3 Αυγούστου 2023 για το PC και στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για το PlayStation 5.