Το πρώτο trailer του Call Of Duty: Modern Warfare 3 είναι εδώ με μία μεγάλη επιστροφή!

Και με “Six Days” να παίζει στο background!
09 Αυγούστου 2023 17:29
Το πρώτο trailer του Call Of Duty: Modern Warfare 3 είναι εδώ με μία μεγάλη επιστροφή!

Η Activision έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο trailer του Call Of Duty: Modern Warfare 3, ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου που έγινε προ ημερών. Με το θρυλικό τραγούδι “Six Days” του DJ Shadow, η εταιρία θέλει να σας προετοιμάσει για τον απόλυτο κακό που επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση.

Ο κακός της σειράς, ο Makarov επιστρέφει και δείχνει τα δόντια του στα πρώτα live-action πλάνα του νέου COD, τα οποία συνδυάζονται και με κάποια in-game πλάνα, θέλοντας έτσι να σας δώσει μια πρώτη ματιά και στα γραφικά του παιχνιδιού. Ωστόσο, το περισσότερο βίντεο είναι live-action και αυτό σημαίνει ότι ακόμη δεν θα πάρετε μια ολοκληρωμένη γεύση από το gameplay του νέου COD.

Η ιστορία του Modern Warfare 2 συνεχίζεται, λοιπόν, με την Task Force 141 να επιστρέφει για να βάλει τέλος στον Makarov και την αποστολή του.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται από την Sledgehammer Games, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard.

Η λεζάντα του βίντεο λέει: Ο απόλυτος εχθρός επιστρέφει στο MW3. Παρακολουθήστε το παρακάτω:

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.