Το Xbox μείωσε τον χρόνο του trial του Game Pass Ultimate με το €1

Ξεχάστε πλέον τον ένα μήνα δοκιμαστικής περιόδου
09 Αυγούστου 2023 15:48
Το Xbox μείωσε τον χρόνο του trial του Game Pass Ultimate με το €1

Μόλις τον περασμένο μήνα μάθαμε ότι επιστρέφει η προσφορά του Xbox Game Pass Ultimate ή PC Game Pass όπου με μόλις €1 μπορούσε κανείς να εγγραφεί στην υπηρεσία για έναν μήνα. Η εν λόγω προσφορά είχε διακοπεί προσωρινά τον περασμένο Μάρτιο. Μετά και τις αυξήσεις στις τιμές του Game Pass σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα, φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα για αυτή την εισαγωγική προσφορά.  

Το πολωνικό site XGP εντόπισε όμως μια σημαντική αλλαγή για την δοκιμαστική περίοδο του Xbox Game Pass με το €1/$1 καθώς από εδώ και στο εξής δε θα ισχύει για έναν ολόκληρο μήνα. Πλέον, η προσφορά θα ισχύει για 14 ημέρες διατηρώντας την τιμή του €1. Την αλλαγή επιβεβαίωσε λίγο μετά και το VGC για την βρετανική αγορά, ενώ πλέον υπάρχει και στην Ελλάδα, όπως διαπιστώσαμε μπαίνοντας στην αντίστοιχη σελίδα του Xbox.com. Δείτε το screenshot παρακάτω: 

Μάθετε περισσότερα για τη νέα βαθμίδα του Game Pass η οποία αντικαθιστά το Xbox Live Gold, πατώντας εδώ. Για να δείτε πως διαμορφώνονται οι νέες τιμές του Xbox Game Pass στην Ελλάδα πατήστε εδώ