Επέστρεψε η προσφορά για Xbox Game Pass με €1

Κακά μαντάτα όμως για το «κόλπο» της μετατροπής του Xbox Live Gold
07 Ιουλίου 2023 22:28
Επέστρεψε η προσφορά για Xbox Game Pass με €1

Όπως σας ενημερώσαμε, η τιμή του Xbox Game Pass αυξήθηκε και επίσημα στην Ελλάδα, με την υπηρεσία να ζητά πλέον €14.99 το μήνα για το Ultimate πακέτο, €10.99 για το απλό πακέτο των κονσολών και €9.99 για το PC Game Pass.

Θέλοντας όμως να γλυκάνει κάπως του παίκτες, η Microsoft επανάφερε μαζί με τις αυξήσεις και την πασίγνωστη προσφορά για Game Pass με €1. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς προωθητική ενέργεια που ίσχυε εδώ και χρόνια, μέχρι που καταργήθηκε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Συγκεκριμένα, όσοι δεν είχαν ποτέ Game Pass, μπορούν να αποκτήσουν τον πρώτο τους μήνα για τα Xbox Game Pass Ultimate ή PC Game Pass μόνο με €1. Η προσφορά δεν ισχύει για το απλό Xbox Game Pass των κονσολών ή για όσους είχαν συνδρομή στο παρελθόν. Ωστόσο, τα απλά μέλη του Game Pass ή του Xbox Live Gold μπορούν να αξιοποιήσουν την προσφορά για να μετατρέψουν την συνδρομή τους.

Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι. Το «κόλπο» της 1 προς 1 μετατροπής του Xbox Live Gold σε αντίστοιχους μήνες Xbox Game Pass Ultimate ανήκει και επίσημα στο παρελθόν. Πρακτικά, με αυτή την τρύπα που είχε αφήσει η Microsoft στο σύστημα, κάποιος μπορούσε να έχει μέχρι και 3 χρόνια Xbox Game Pass Ultimate στην τιμή του Xbox Live Gold. Πλέον η μετατροπή έχει αναλογία αντίστοιχης της τιμής.

Τι σημαίνει αυτό; Αν κάποιος επιχειρήσει να μετατρέψει 1 χρόνο Xbox Live Gold σε Xbox Game Pass Ultimate, παίρνει εν τέλει 4 μήνες της ανώτερης συνδρομής. Μπορείτε να δείτε τον πίνακα μετατροπών που έχουν ετοιμάσει τα μέλη του forum ResetEra πατώντας εδώ.