Αυξήθηκε η τιμή του Xbox Game Pass στην Ελλάδα

Άλλαξαν οι τιμές παγκοσμίως
07 Ιουλίου 2023 12:46
Αυξήθηκε η τιμή του Xbox Game Pass στην Ελλάδα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Ιούνιου, η Microsoft μόλις άλλαξε τις τιμές του Xbox Game Pass σε όλες τις χώρες που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της. Και στην Ελλάδα, οι τιμές έχουν αυξηθεί και παρακάτω θα βρείτε τον αναλυτικό πίνακα.

Η συνδρομή Game Pass Ultimate που σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε σε κονσόλα και PC κοστίζει πλέον 14.99 ευρώ. Από την άλλη, η τιμή του PC Game Pass δεν αλλάζει και συνεχίζει να κοστίζει 9.99 ευρώ. Το Xbox Game Pass που αφορά μόνο τη συνδρομή της κονσόλας ζητάει πλέον 10.99 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί, ότι εάν έχετε ήδη ετήσια συνδρομή η αλλαγή της τιμής θα εφαρμοστεί μετά τη λήξη.

Δείτε τον πίνακα πιο αναλυτικά:

Xbox Game Pass Ultimate: Από €12.99 σε €14.99 το μήνα.

Η τιμή του PC Game Pass δεν αλλάζει.

Απλό Xbox Game Pass για τις Xbox κονσόλες: Από €9.99 σε €10.99 το μήνα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Microsoft πρόκειται να αυξήσει και την τιμή του Xbox Series X και θα κοστολογείται πλέον στην Ευρώπη στα 549.99 ευρώ. Ωστόσο, στην Ελλάδα η κονσόλα ξεκινούσε από τα €509,00, οπότε ενδέχεται να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση. Η αύξηση της κονσόλας δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες.

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα μάθαμε ότι επέστρεψε στο Xbox Game Pass και ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του μέσου. Ο λόγος γίνεται για το Grand Theft Auto V, το οποίο προστέθηκε στη λίστα και μπορείτε να παίξετε ήδη, ενώ από στις 11 Ιουλίου θα προστεθούν και τα Common’hood (Cloud, Console, and PC) και Insurgency: Sandstorm (PC).

Μέσα στον Ιούλιο θα δείτε επίσης τα Exoprimal (Cloud, Console, and PC), Techtonica (Game Preview) (Cloud, Console, and PC) και The Cave (Cloud and Console).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.