Κατεβάστε εντελώς δωρεάν αυτό το παιχνίδι που είναι ό,τι πρέπει για να σκοτώσετε το χρόνο σας

Χωρίς καν να απαιτεί κάποιο δυνατό PC
08 Αυγούστου 2023 10:36
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν αυτό το παιχνίδι που είναι ό,τι πρέπει για να σκοτώσετε το χρόνο σας

Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για διακοπές και χαλάρωση και αυτό το παιχνίδι που χαρίζει το ψηφιακό κατάστημα του IndieGala είναι ακριβώς το χαλαρό παιχνίδι που θα σας κάνει να σκοτώσετε μερικά λεπτά ή ώρες, μέχρι την επόμενή σας βουτιά. Επίσης δεν απαιτείται να έχετε κάποιο δυνατό PC για να το σηκώσει μιας και μπορεί να "τρέξει" σε οποιοδήποτε PC ή laptop ακόμη και 10ετίας. 

Ο λόγος για το θεότρελο "Run! Grandpa! Run" το οποίο είναι ένα ιδιαίτερα απλοϊκό indie παιχνίδι που ανέπτυξε η εταιρία Egutidze και κανονικά κοστίζει $9.99 αλλά τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν. Πρόκειται για ένα ξέφρενο platformer που θα πρέπει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια ελέγχοντας έναν ηλικιωμένο, ο οποίος προσπαθεί να αποδράσει από το νοσοκομείο και να αποφύγει τις οργισμένες νοσοκόμες με το καροτσάκι του, το οποίο είναι εξοπλισμένο με πυραύλους. 

Για να το κατεβάσετε, χρειάζεται να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο IndieGala και εφόσον περάσετε αυτό το βήμα, να πάτε στη σελίδα που θα βρείτε στον σύνδεσμο, να σκρολάρετε λίγο παρακάτω και να πατήσετε το κουμπί "Add to Library". Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση για το πότε λήγει η προσφορά του, οπότε αν το θέλετε, βιαστείτε για να προλάβετε και να το κατεβάσετε. 

Κατεβάστε το Run! Grandpa! Run! πατώντας εδώ

Θέλετε μερικά ακόμη δωρεάν παιχνίδια; Το IndieGala χαρίζει κι άλλα πηγαίνοντας σε αυτή τη σελίδα