Οι κατηγορίες για τον Kai Cenat μετά το χαοτικό event

Αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο από την αστυνομία
06 Αυγούστου 2023 09:37
Οι κατηγορίες για τον Kai Cenat μετά το χαοτικό event

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν οι κατηγορίες για τον Kai Cenat και το μεγάλο χαοτικό event που προσπάθησε να πραγματοποιήσει πριν δύο εικοσιτετράωρα στη Νέα Υόρκη, το οποίο προκάλεσε χαμό με δεκάδες συλλήψεις και κάποιους τραυματίες.

Σύμφωνα με το APNews που ήρθε σε επικοινωνία με την αστυνομία, ο διάσημος streamer πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 18 Αυγούστου και να μιλήσει για όλα αυτά που συνέβησαν. Εκείνος αφέθηκε ελεύθερος το πρωί του Σαββάτου.

Σε μια συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά το περιστατικό, ο επικεφαλής του τμήματος του NYPD Jeffrey Maddrey είπε ότι ο streamer θα δει τουλάχιστον δύο κατηγορίες. Για υποκίνηση επεισοδίων και για παράνομη συγκέντρωση. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Μόλις κυκλοφόρησε και η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Cenat, το AMP (Any Means Possible) λέγοντας τα εξής: “Ζητούμε συγγνώμη από όλους όσους επλήγησαν και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές αρχές”.

Η αστυνομία είπε μέσα από ένα δελτίο Τύπου ότι συνέλαβε 65 άτομα, μεταξύ των οποίων 30 ανήλικους. Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με ματωμένα πρόσωπα, ενώ τουλάχιστον τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρo.

Ο γνωστός streamer, Kai Cenat προκάλεσε πανικό πριν από λίγες ώρες στην Νέα Υόρκη, καθώς ένα μεγάλο event, στο οποίο έδινε δωρεάν PlayStation 5, giftcards και PC στους fans του, μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης» με αστυνομικούς. Μπορείτε να μάθετε όλα όσα έγιναν πατώντας εδώ.

Ο Cenat είναι 21 ετών και ανακηρύχθηκε ως streamer της χρονιάς το 2022 στα Streamy Awards και μέχρι τώρα έχει 6.5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch και 4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.