Ο πασίγνωστός streamer xQc αποκάλυψε το τρομακτικό ποσό που έχει τζογάρει συνολικά

Και το νούμερο τρομάζει
09 Νοεμβρίου 2023 11:08
Ο πασίγνωστός streamer xQc αποκάλυψε το τρομακτικό ποσό που έχει τζογάρει συνολικά

Ο γνωστός streamer Felix 'xQc' Lengyel αποκάλυψε δημοσίως το εντυπωσιακό και συγχρόνως τρομακτικό ποσό που έχει δαπανήσει σε τζόγο στην πλατφόρμα Stake. Συνολικά, ο αριθμός αυτός έχει ξεπεράσει πλέον τα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Ναι, δισεκατομμύρια.

Μέσα στο τελευταίο διάστημα τα live streams του xQc γίνονται σταδιακά όλο και πιο εξωφρενικά, με τα ποσά που στοιχηματίζει να έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικότερα, ο Καναδός streamer, γνωστός για την προηγούμενη επαγγελματική του καριέρα στο Overwatch, έχει ανεβάσει σημαντικά τα ποσά, ξεκινώντας με απλά spins των 40 δολαρίων. Πλέον, κάθε spin του xQc κοστίζει έως και 50.000 δολάρια!

Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια μιας από τις πρόσφατες μεταδόσεις του, όπου η σελίδα των στατιστικών του φάνηκε live, αποκαλύπτοντας το τρομακτικό συνολικό ποσό στοιχηματισμού. Μάλιστα, το σύνολο αυτό έχει αυξηθεί κατά περίπου 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτή η έξαρση της δραστηριότητας τζόγου έχει προκαλέσει ανησυχίες στους fans του, ειδικά αφού ο streamer αποκάλυψε ότι μόνο τον Νοέμβριο είχε απώλειες 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα, υπάρχουν έντονες αμφιβολίες για την προέλευση των κεφαλαίων που χρησιμοποιούνται για τον τζόγο. Ο xQc προσπάθησε να βάλει τέλος στις φήμες περί "ψεύτικου χρήματος", περιγράφοντας λεπτομερώς τα συμβόλαιά του με διάφορες οντότητες τζόγου. Στο πλαίσιο αυτό επιβεβαίωσε ότι δεσμεύεται από δύο ξεχωριστά συμβόλαια, ένα με το Kick και ένα με την Stake, τα οποία, όταν συνδυαστούν, αξίζουν δυνητικά έως και τα 275 εκατομμύρια δολάρια. Αυτές οι λεπτομέρειες προέκυψαν μετά την ένταξη του streamer NICKMERCS στο Kick και την αποκάλυψη της πρόθεσής του να συμμετέχει σε streams τυχερών παιχνιδιών στην πλατφόρμα, γεγονός που ώθησε τον xQc να διευκρινίσει τη φύση των συμφωνιών του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει μια σημαντική προειδοποίηση για τις σκληρές πραγματικότητες του τζόγου. Ενώ τα streams του xQc μπορεί να είναι διασκεδαστικά για πολλούς, αυτή η μορφή ψυχαγωγίας ενέχει σημαντικούς κινδύνους και μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό και σοβαρές οικονομικές συνέπειες. Είναι σημαντικό για τους θεατές να γνωρίζουν ότι οι εμπειρίες των streamers στον τζόγο μπορεί κάλλιστα να μην είναι τυπικές και συχνά περιλαμβάνουν προωθητικές προσφορές που ίσως να τους παρέχουν κεφάλαια που δεν είναι διαθέσιμα στον μέσο άνθρωπο. Οι θεατές δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από την ψευδαίσθηση του εύκολου πλούτου και θα πρέπει να προσεγγίζουν τα τυχερά παιχνίδια με εξαιρετική προσοχή, αναγνωρίζοντας πλήρως τους πιθανούς κινδύνους τους. Είναι σημαντικό να συμμετέχετε σε αυτές τις δραστηριότητες με υπευθυνότητα, αν το επιθυμείτε, και να αναγνωρίζετε πότε πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από επαγγελματίες, αν ο τζόγος γίνει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή ενασχόληση.

Tags: