Έρχεται νέο μεγάλο event για τα Pokémon – Τι θα δούμε;

Σίγουρα νέα πλάνα από τα DLC των Scarlet και Violet
04 Αυγούστου 2023 19:32
Έρχεται νέο μεγάλο event για τα Pokémon – Τι θα δούμε;

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικά ευχάριστα νέα για τους fans των Pokémon, καθώς η The Pokémon Company αποκάλυψε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο event της. Η εταιρία ετοιμάζει μια μεγάλη εκδήλωση όπου θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανακοινώσεις που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε.

Το “Pokémon Presets” event πρόκειται λοιπόν να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Αυγούστου και θα έχει διάρκεια περίπου τα 35 λεπτά. Όλη η εκδήλωση θα γίνει μέσα από το επίσημο κανάλι των Pokémon στο YouTube και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Προς το παρόν αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για το event, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε νέα πλάνα από τα DLC των Pokemon Scarlet και Pokemon Violet, το λεγόμενο The Hidden Treasure of Area Zero DLC (Part 1: The Teal Mask and Part 2: The Indigo Disk), ενώ μπορεί να μάθουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας των τελευταίων επεισοδίων με τον Ash Ketchum στην Ευρώπη.

Αν θέλετε να «λιώσετε» Pokémon παιχνίδια τώρα το καλοκαίρι, πατώντας εδώ θα βρείτε μερικές προτάσεις μας για το Nintendo Switch.

Tags: