Gamescom 2023: To Xbox θα έχει το μεγαλύτερο “booth” στην ιστορία του

Νέες δηλώσεις από την εταιρία
02 Αυγούστου 2023 18:19
Gamescom 2023: To Xbox θα έχει το μεγαλύτερο “booth” στην ιστορία του

Μέσα από το επίσημο site του Xbox, η Microsoft προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, όσον αφορά την Gamescom 2023, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας μέσα στον Αύγουστο. Μεταξύ άλλων, η εταιρία δήλωσε ότι θα έχει το μεγαλύτερο booth που είχε ποτέ, γεμάτο με παιχνίδια που θα μπορεί να παίξει ο κόσμος.

Το «περίπτερο» του Xbox θα είναι τεράστιο, λοιπόν και θα περιλαμβάνει περισσότερους από 30 τίτλους σε 150 διαφορετικά booths. Η εταιρία κρύβει και πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους με φωτογραφίες, διάφορες «εμπειρίες» και ένα τεράστιο θέατρο 300 θέσεων για αποκλειστικές παρουσιάσεις.

Το Starfield, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά και το νέο Forza Motorsport, θα έχουν μια ειδική παρουσίαση σε αυτό το θέατρο, ενώ τα Stalker 2, Payday 3, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty και Armored Core 6 θα είναι κανονικά playable για τον κόσμο.

Η Gamescom 2023 είναι προγραμματισμένη για τις 23 με 27 Αυγούστου, με το πανηγύρι να ξεκινά μια μέρα νωρίτερα, στις 22 Αυγούστου, με το εναρκτήριο σόου Gamescom Opening Night Live που θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά ο Geoff Keighley.

Εμείς, θα βρισκόμαστε εκεί για θα σας μεταφέρουμε τον παλμό της Gamescom, αλλά και τις εντυπώσεις μας από όλα όσα θα συμβούν! Μείνετε συντονισμένοι!

Tags: