Nintendo Switch 2: Νέα καυτή φήμη για το πότε κυκλοφορεί

Ήδη οι developers λέγεται ότι έλαβαν τα dev kits της κονσόλας
31 Ιουλίου 2023 16:55
Nintendo Switch 2: Νέα καυτή φήμη για το πότε κυκλοφορεί

Σύμφωνα με νέες φήμες, η επόμενη κονσόλα της Nintendo -θα το λέμε τυπικά Nintendo Switch 2- δεν θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 όπως είχαμε ακούσει αρχικά. Αυτό μεταφέρει τουλάχιστον τώρα το VGC, το οποίο λέει ότι έχει διάφορες πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της εταιρίας.

Οι πρώτες φήμες που έλεγαν ότι ο διάδοχος του Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 μπορεί να μην ισχύουν τελικά, καθώς οι νέες φήμες λένε τώρα ότι θα έρθει το δεύτερο εξάμηνο του 2024, έτσι ώστε να διασφαλίσει η Nintendo ότι θα έχει άφθονο διαθέσιμο απόθεμα από την πρώτη μέρα. Αυτό γίνεται για να αποφύγει όλα αυτά που είχαν συμβεί με τις κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

To VGC λέει επίσης, ότι παρόλο που τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, φαίνεται ότι μιλάμε ουσιαστικά για ένα Nintendo Switch 2 που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητό. Η κονσόλα αυτή θα δέχεται επίσης cartridge όπως ακριβώς είδαμε και με το Switch.

Ωστόσο, όπως λένε οι πηγές του VGC, η next-gen κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη με LCD οθόνη, και όχι με μία OLED. Αυτό γίνεται για να μειώσει το κόστος, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον αυξημένο χώρο αποθήκευσης που απαιτείται για παιχνίδια υψηλότερης ποιότητας.

Συνεχίζοντας, το VGC λέει ότι τα development kits του “Nintendo Switch 2” έχουν ήδη φύγει στα πρώτα στούντιο της εταιρίας.

Nintendo Switch 2- Νέα διαρροή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Πρόσφατα είχαν ακουστεί και άλλες φήμες για την κονσόλα. Πιο συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, η κινεζική εταιρία PixArt, η οποία κατασκευάζει το SoC που χρησιμοποιείται για τους αισθητήρες των JoyCons, ανάφερε μαζί με τα νέα της οικονομικά αποτελέσματα ότι θα τροφοδοτήσει μια ιαπωνική εταιρία hardware για τη νέα κονσόλα της που θα έρθει στις αρχές του 2024. Η PixArt δεν αναφέρει ονομαστικά τη Nintendo, αλλά είναι μάλλον απίθανο να κάνει λόγο για κάποια άλλη εταιρία, αν αναλογιστούμε πως συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον ιαπωνικό κολοσσό, παρέχοντας εξαρτήματα και για τα Wii και Wii U.

Τέλος, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, μιας και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια την Nintendo. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.