Τα Spider-Man καλύμματα του PS5 έγιναν τόσο ανάρπαστα που πωλούνται στο eBay με τεράστιες τιμές

Όπως και το συλλεκτικό χειρηστήριο
30 Ιουλίου 2023 21:39
Τα Spider-Man καλύμματα του PS5 έγιναν τόσο ανάρπαστα που πωλούνται στο eBay με τεράστιες τιμές

Πρόσφατα στο πλαίσιο ενός ειδικού πάνελ της Insomniac Games στην San Diego Comic-Con 2023 (SDCC), η Sony αποκάλυψε μια νέα συλλεκτική έκδοση του PS5 στα χρώματα του Marvel's Spider-Man 2, δίνοντας συγχρόνως στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο story trailer και άλλες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Πέρα από το συλλεκτικό PS5 όμως, η Sony είχε ανακοινώσει και νέα συλλεκτικά καλύμματα που κάποιος μπορούσε να προμηθευτεί για να στολίσει την υπάρχουσα κονσόλα του.

Οι προ-προαγγελίες για όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή και τελικά, μέσα σε λίγες ώρες τα Spider-Man covers για το PS5 έγιναν πραγματικά ανάρπαστα! Το stock εξαφανίστηκε αμέσως και κάπως έτσι οι μεταπωλητές ξεκίνησαν το πάρτι σε σελίδες δημοπρασιών όπως το eBay.

Όπως ακριβώς συνέβη και τα πρώτα χρόνια του PS5, έτσι και τώρα, το αξεσουάρ που θεωρητικά κοστίζει $64.99 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο με γιγαντιαίο καπέλο. Συγκεκριμένα, οι καταχωρήσεις στο eBay ξεκινούν από τα €130 περίπου και ξεπερνούν σε περιπτώσεις μέχρι και τα €170!

Παρόμοια μοίρα είχε και το συλλεκτικό DualSense, το οποίο πωλείται με αντίστοιχο καπέλο στην πλατφόρμα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Marvel’s Spider Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PS5, με υποστήριξη για ελληνικούς υπότιτλους.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά την εναλλαγή των χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια των αποστολών της κεντρικής ιστορίας, θα είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας που θα ελέγχει ο παίκτης, όπως είδαμε και στα πρώτα gameplay πλάνα. Μάλιστα, θα υπάρχουν αποστολές μόνο για τον Peter ή μόνο για τον Miles, καθώς και μερικές που θα τους αφορούν και τους δύο.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree. Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι προ-παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις έχουν ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου. Τα pre-order bonuses είναι το Arachknight Suit για τον Peter που θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα, με τρεις επιπλέον χρωματικές παραλλαγές, καθώς και το Shadow Spider Suit για τον Miles που ομοίως θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα και θα έχει τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τέλος, θα περιλαμβάνεται και γρηγορότερο ξεκλείδωμα για το Web Grabber gadget, καθώς και 3 skill points.