Marvel's Spider-Man 2: Το νέο story trailer κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Venom!

Peter Parker και Miles Morales έρχονται αντιμέτωποι τον Οκτώβριο με τη σκοτεινή τους πλευρά
21 Ιουλίου 2023 09:40
Marvel's Spider-Man 2: Το νέο story trailer κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Venom!

Στο πλαίσιο του ειδικού πάνελ της Insomniac Games στην San Diego Comic-Con 2023 (SDCC), η Sony κυκλοφόρησε το νέο trailer του άκρως αναμενόμενου Marvel's Spider-Man 2, το οποίο επικεντρώνεται στην πλοκή του παιχνιδιού. Στο ίδιο πάνελ ανακοινώθηκε και η συλλεκτική PS5 κονσόλα του Spider-Man 2 με ένα ασορτί Dualsense χειριστήριο. 

Στο sequel που συνεχίζει την ιστορία από το Marvel's Spider-Man και το Spider-Man: Miles Morales, θα δούμε τον Peter Parker να αγγίζει την σκοτεινή του πλευρά, καθώς τόσο ο νέος του φίλος, Miles Morales, μαζί με την MJ θα προσπαθήσουν να τον επαναφέρουν μιας και φαίνεται ότι το Symbiote του Venom τον έχει επηρεάσει βαθύτατα, κάνοντάς τον ανεξέλεγκτο. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει και η φιλική σχέση του Peter με τον Harry Osborn. 

Το Story trailer όμως κάνει μερικές αποκαλύψεις, όπως την επιστροφή παλιών προσώπων και πολλών νέων εντυπωσιακών σκηνικών, όπως την επέλαση του Kraven The Hunter στη Νέα Υόρκη και το χάος που θα προκαλέσει ο Venom στην πόλη. Μόνο που τελικά ο Peter ίσως να μην είναι ο μόνος που θα τον κυριεύσει το Symbiote. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη σύνοψη της ιστορίας: "Οι Spider-Men, ο Peter Parker και ο Miles Morales, ξεκινούν νέα κεφάλαια στις ζωές τους, καθώς εξισορροπούν τις ευθύνες τους ως προστάτες της Νέας Υόρκης της Marvel. Καθώς ο Χάρι Όσμπορν, ο καλύτερος φίλος του Πίτερ, επιστρέφει στη ζωή του και ο Μάιλς προσπαθεί να χτίσει το μέλλον του μετά το λύκειο, η σχέση μεταξύ των ηρώων μας δοκιμάζεται και επιβαρύνεται καθώς το Symbiote εμφανίζεται να απειλεί τους ίδιους, την πόλη και αυτούς που αγαπούν."

Δείτε το νέο story trailer του Marvel's Spider-Man 2: 

Να αναφέρουμε ότι στο voice cast του Spider-Man 2 συναντάμε τους: Yuri Lowenthal (Peter Parker), Nadji Peter (Miles Morales), Tony Todd (Venom) και Jim Pirri (Kraven). To Spider-Man 2 θα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους στο PS5, όπως μάθαμε πρόσφατα. Παράλληλα κυκλοφόρησαν και αρκετά νέα screenshots από το sequel της Insomniac.

Τα νέα screenshots σε 4Κ ανάλυση: 

Όσον αφορά την εναλλαγή των χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια των αποστολών της κεντρικής ιστορίας, θα είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας που θα ελέγχει ο παίκτης, όπως είδαμε και στα πρώτα gameplay πλάνα. Μάλιστα, θα υπάρχουν αποστολές μόνο για τον Peter ή μόνο για τον Miles, καθώς και μερικές που θα τους αφορούν και τους δύο.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree. Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.

Το Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PlayStation 5