Η συλλεκτική Spider-Man 2 PS5 κονσόλα και το ασορτί DualSense είναι χάρμα οφθαλμών! (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Αποκαλύφθηκε και η συλλεκτική έκδοση του sequel της Insomniac
21 Ιουλίου 2023 10:07
Η συλλεκτική Spider-Man 2 PS5 κονσόλα και το ασορτί DualSense είναι χάρμα οφθαλμών! (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Παράλληλα με το νέο καταιγιστικό και αποκαλυπτικό Story trailer του Marvel's Spider-Man 2, η Insomniac Games μαζί με τη Sony επιφύλασσαν μια ιδιαίτερη έκπληξη για το ειδικό πάνελ τους στην SDCC 2023. 

Έτσι ανακοίνωσαν και παρουσίασαν για πρώτη φορά την συλλεκτική Spider-Man 2 PS5 κονσόλα, η οποία έρχεται σε μια απειλητική μαύρη απόχρωση συμβολίζοντας το Symbiote του Venom, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες που προσπαθούν να ξεπροβάλλουν από το "Symbiote μαύρο χρώμα" συμβολίζουν την εσωτερική διαμάχη του Spider-Man του Peter Parker με αυτό. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το ασορτί DualSense 5 με την ίδια μαύρη και κόκκινη απόχρωση και φυσικά το έμβλημα του Spider-Man πάνω στο touchpad του. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα συλλεκτικό bundle κονσόλας του PS5, που περιλαμβάνει τα ειδικά καλύμματα με την "symbiote takeover" απόχρωση, το συλλεκτικό DualSense χειριστήριο, έναν κωδικό για την ψηφιακή έκδοση του Spider-Man 2 και τα pre-order bonuses. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα limited edition καλύμματα κονσόλα και το αντίστοιχο PS5 χειριστήριο θα πωλούνται ξεχωριστά για όσους το επιθυμούν. 

Δείτε το trailer για το Spider-Man 2 Limited Edition PS5 bundle

Επίσης αποκαλύφθηκε πλήρως και η Collector's Edition του Spider-Man 2, η οποία θα περιλαμβάνει ψηφιακό αντίτυπο του τίτλου, ένα συλλεκτικό Steelbook, διάφορα pre-order αντικείμενα με έξτρα στολές, αλλά και μια τεράστια 19 ιντσών συλλεκτική φιγούρα του Venom να παλεύει με τους Spider-Men των Peter Parker και Miles Morales. 

 

Το συλλεκτικό Limited Edition Console Bundle του Spider-Man 2 αλλά και τα διάφορα συλλεκτικά Spider-Man 2 αξεσουάρ, όπως το Limited Edition Edition Dualsense χειριστήριο και το κάλυμμα κονσόλας, θα κυκλοφορούν στα καταστήματα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2023, δηλαδή ένα μήνα -και παραπάνω- νωρίτερα από την κυκλοφορία του τίτλου. 

Το Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PlayStation 5.