Τα Στρουμφάκια: Το νέο παιχνίδι για Xbox, PlayStation, PC και Switch έρχεται φέτος

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα
24 Ιουλίου 2023 16:09
Τα Στρουμφάκια: Το νέο παιχνίδι για Xbox, PlayStation, PC και Switch έρχεται φέτος

Μετά το The Smurfs - Mission Vileaf που κυκλοφόρησε το 2021, η σειρά της Microids και του OSome Studio συνεχίζεται με ένα νέο κεφάλαιο. Γνωρίστε το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone, το νέο παιχνίδι του πασίγνωστου franchise που στα μέρη μας φυσικά είναι γνωστό ως ‘Τα Στρουμφάκια’.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, στο νέο αυτό παιχνίδι ο Ξεφτέρης έχει δημιουργήσει μια επαναστατική εφεύρεση: το SmurfoMix. Ωστόσο, του λείπει ένα βασικό συστατικό, η πράσινη πέτρα, που βρίσκεται στα χέρια του Δρακουμέλ. Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει μια αποστολή για να την ανακτήσει από το εργαστήριο του Δρακουμέλ. Ωστόσο, ένα μοιραίο λάθος την κάνει να εκραγεί, με τα θραύσματά της να σκορπίζονται σε όλη την Cursed Land. Μάλιστα, εκτός από το ότι απελευθέρωσε στη φύση τις απίστευτες δυνάμεις της να αντιγράφει και να αποσυνθέτει την ύλη, η πράσινη πέτρα απελευθέρωσε και ένα νέο κακό, τον Stolas.

Η οντότητα αυτή είναι αποφασισμένη να σκορπίσει τον τρόμο. Μια ομάδα από 4 Στρουμφάκια, λοιπόν, πρέπει να ταξιδέψει για να σώσει την Cursed Land από τον πανίσχυρο Stolas. Μάλιστα, πέρα από τον πλούσιο εξοπλισμό τους, τα Στρουμφάκια θα μπορούν να βασιστούν στο SmurfoMix και σε έναν απροσδόκητο σύμμαχο... τον ίδιο τον Δρακουμέλ!

Στο The Prisoner of the Green Stone θα μπορείτε να παίξετε με 4 διαφορετικά Στρουμφάκια, τον Ξεφτέρη, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και την Στρουμφο-Θύελλα. Ο τίτλος υπόσχεται δυναμικό gameplay με εξερεύνηση, platforming, έντονες μάχες μέχρι και boss fights. Θα προσφέρει και co-op για έναν φίλο ή συγγενή.

Το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου του 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC τόσο σε retail όσο και σε φυσική μορφή.

Δείτε το νέο του gameplay preview βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: