Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Remnant 2

Μια αναλυτική ματιά στο co-op παιχνίδι
19 Ιουλίου 2023 12:19
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Remnant 2

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Remnant 2, του νέου action-RPG/shooter της Gunfire Games. Συγκεκριμένα, το sequel του Remnant: From the Ashes που είχε αγαπηθεί από την κοινότητα, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam).

Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο ‘overview’ trailer. Μέσα από αυτό το τετράλεπτο βίντεο, οι developers εξηγούν κάθε πτυχή της εμπειρίας αναλυτικά, επισημαίνοντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν να πατήσει το ‘Start’

Το Remnant 2 διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου οι επιζώντες της ανθρωπότητας αντιμετωπίζουν νέα θανάσιμα πλάσματα και bosses σε τρομακτικούς κόσμους. Το παιχνίδι διαθέτει συνεργατικό co-op για τρεις συνολικά φίλους, καλώντας σας να εξερευνήσετε τα βάθη του αγνώστου και να σταματήσετε ένα κακό από το να καταστρέψει την ίδια την πραγματικότητα. Το παιχνίδι διαθέτει ένα μείγμα ranged και melee combat, branching quest lines, crafting, loot και άλλους RPG μηχανισμούς.

Περισσότερα για την εμπειρία μέσα από τον player που ακολουθεί.