Η Sega θέλει να φέρει remakes παλιών παιχνιδιών του Sonic

Και reboots
17 Ιουλίου 2023 13:02
Η Sega θέλει να φέρει remakes παλιών παιχνιδιών του Sonic

Φαίνεται ότι η Sega πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα άλλων εταιριών, όπως είναι η Capcom και η Konami, αφού θέλει να φέρει remakes και reboots παλιών τίτλων της. Ένα franchise που έχει στο μυαλό της, είναι το Sonic the Hedgehog.

Μιλώντας στο Famitsu, ο πρόεδρος της Sega, Yukio Sugino, δήλωσε ότι η εταιρία εξετάζει αυτόν τον καιρό να φέρει reboots και remakes από κλασσικά παιχνίδια της, ενώ θα δώσει μεγάλη προσοχή στη σειρά Sonic.

Πιο συγκεκριμένα, εκείνος δήλωσε ότι η Sega εξετάζει να κάνει τα κατάλληλα remakes και reboots ανάλογα με το ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος να εφαρμοστεί στο εκάστοτε IP. Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον αγαπητό μπλε σκαντζόχοιρο λέγοντας ξεκάθαρα ότι η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο προηγούμενων τίτλων.

Φυσικά και πρέπει να κάνουμε νέα πράγματα. Θα αναπτύξουμε επιλέγοντας την κατάλληλη στιγμή για κάθε IP, όπως για παράδειγμα να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να γίνει κάτι με το τάδε IP. Το Sonic, είναι η υπογραφή της Sega για παράδειγμα και με το νέο παιχνίδι που έρχεται, εξετάζουμε και το ενδεχόμενο διάφορων reboot και remakes.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τον περασμένο Ιούνιο, η Sega είχε ανακοινώσει το Sonic Superstars, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι της σειράς που θα προσφέρει και local co-op τεσσάρων παικτών, για όλο το campaign του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Εσείς θα θέλατε να δείτε έναν παλιό τίτλο Sonic να γίνεται remake στο σήμερα; Πείτε μας στα σχόλια.