Τα PlayStation μακαρόνια είναι γεγονός

For the…Μακαρονάδες!
15 Ιουλίου 2023 17:55
Τα PlayStation μακαρόνια είναι γεγονός

Η Sony ετοίμασε μια μοναδική έκπληξη για τους λάτρεις του gaming, αλλά και και του...φαγητού. Υποδεχθείτε τα επίσημα μακαρόνια PlayStation!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο τεχνολογικός κολοσσός συνεργάστηκε με το βρετανικό διαδικτυακό σούπερ μάρκετ Ocado για να λανσάρει μια ειδική έκδοση του λατρεμένου ιταλικού φαγητού, με στόχο να κάνει το τραπέζι των gamers λίγο πιο…"παιχνιδιάρικο".

Τα PlayStation ζυμαρικά έρχονται διαμορφωμένα στα σχήματα των εικονικών κουμπιών του χειριστηρίου του PlayStation. Κάθε συσκευασία, λοιπόν, απαρτίζεται από ένα μείγμα μακαρονιών σε σχήματα "τριγώνου", "κύκλου", "σταυρού" και "τετραγώνου". Έτσι, κάθε πιάτο με τα PlayStation μακαρόνια υπόσχεται μια συγχώνευση gaming και γαστρονομίας σε κάθε μπουκιά. Να σημειωθεί πως το πακέτο δεν αναγράφει αν τα γεύματα με PlayStation μακαρόνια δίνουν και κάποιο...buff, πέρα από θερμίδες.

Κάθε συσκευασία κοστίζει £2.60 και περιλαμβάνει 500 γραμμάρια μακαρονιών που βράζουν σε 12 λεπτά. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη διάθεση του προϊόντος στην Ελλάδα, οπότε θα πρέπει να αρκεστείτε στα μη-gaming μακαρόνια για τις καρμπονάρες, τις γαριδομακαρονάδες και τις ναπολιτάνα σας.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια gaming εταιρία να ανακοινώνει τέτοια συνεργασία, αφού για παράδειγμα πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει και συλλεκτικά μπισκότα Oreo με σχέδια Xbox.

Tags: