Έρχονται συλλεκτικά μπισκότα Oreo με σχέδια Xbox

Τα οποία θα επιφυλάσσουν μάλιστα και πολλά δώρα
09 Ιανουαρίου 2023 16:07
Έρχονται συλλεκτικά μπισκότα Oreo με σχέδια Xbox

Όπως μόλις ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Xbox, η Microsoft συνεργάστηκε με την Oreo για να φέρει στα ράφια των καταστημάτων ένα γλυκό gaming σνακ. Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δύο εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια νέα σειρά συλλεκτικών Xbox Oreo μπισκότων!

Αυτές οι ειδικές συσκευασίες θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το μήνα και θα είναι διαθέσιμες σε 22 χώρες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. Πέρα από την ειδική εξωτερική συσκευασία και τα μπισκότα αυτά καθ’ αυτά θα είναι διαφορετικά, αφού θα διαθέτουν μοναδικά σχέδια εμπνευσμένα από το Xbox. Συγκεκριμένα, αντί για το κλασικό Oreo σχέδιο, αυτά τα συλλεκτικά μπισκότα θα έχουν είτε το σύμβολο του Xbox, είτε τα γράμματα A, B, X και Y από τα κουμπιά του χειριστηρίου, είτε ένα βέλος κατεύθυνσης.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού η συνεργασία των δύο εταιριών περιλαμβάνει και έναν μεγάλο διαγωνισμό. Οι παίκτες θα μπορούν να σαρώσουν των κωδικό προϊόντος (barcode) αλλά και να φωτογραφήσουν τα ίδια τα μπισκότα και να τα ανεβάσουν σε μια ειδική πλατφόρμα (σα να σχηματίζουν ένα cheat code), για να κερδίσουν διάφορα δώρα, όπως μια OREO Κονσόλα Xbox Series S, συνδρομές Xbox Game Pass Ultimate, in-game περιεχόμενο για διάφορα παιχνίδια, ακουστικά Xbox, κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα καθώς και για την όλη διαδικασία του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στο ειδικό portal που έχουν ετοιμάσει οι δύο εταιρίες, πατώντας εδώ.

Tags: