Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα simulation παιχνίδι για τον υπολογιστή σας

Από το Epic Games Store
13 Ιουλίου 2023 18:11
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα simulation παιχνίδι για τον υπολογιστή σας

Η Epic Games μόλις διέθεσε το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store. Πιο συγκεκριμένα, όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα, η κατηγορία “Free Games” ενημερώθηκε και πλέον μπορείτε να αποκτήσετε έναν ακόμη τίτλο χωρίς κανένα κόστος.

Από τη στιγμή που θα προσθέσετε το παιχνίδι στον λογαριασμό σας, θα το έχετε στο προφίλ σας για πάντα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τον Epic Games λογαριασμό σας ή με κάποιο social media όπως το Facebook και να το κατεβάσετε.

Το νέο παιχνίδι, λοιπόν, ονομάζεται Train Valley 2 και απευθύνεται κυρίως στους παίκτες που “λιώνουν” με τα city builder – simulation παιχνίδια. Ομάδα ανάπτυξης εδώ είναι η Flazm και αυτό που πρέπει να κάνετε ουσιαστικά είναι να δημιουργήσετε περίπλοκα σιδηροδρομικά δίκτυα. Βασισμένο στο πρώτο και επιτυχημένο παιχνίδι της σειράς, το sequel φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και προκλήσεις σε μία κοιλάδα (Valley) που είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Train Valley 2 πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Train Valley 2 θα βρίσκεται διαθέσιμο στην υπηρεσία μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουλίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.