Θα κυκλοφορήσει DLC για το Final Fantasy 16; Ο παραγωγός του παιχνιδιού απαντάει

Φαίνεται πως αλλάζουν τα σχέδια της εταιρίας μετά από το feedback που έχει λάβει
12 Ιουλίου 2023 23:01
Θα κυκλοφορήσει DLC για το Final Fantasy 16; Ο παραγωγός του παιχνιδιού απαντάει

Η Square Enix ανακοίνωσε στις αρχές της χρονιάς ότι δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο DLC για το Final Fantasy 16, το οποίο θα προσθέσει κάποιο νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι της. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ιαπωνική εταιρία ίσως αλλάξει γνώμη, χάρη στο feedback που έχει λάβει από τους παίκτες.

Αναλυτικότερα, ο Naoki Yoshida, ο οποίος είναι παραγωγός του τίτλου δήλωσε σε μία νέα συνέντευξή του τα εξής: Όπως γνωρίζετε, πηγαίνοντας στo Final Fantasy 16, το μόνο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια πλήρη ιστορία, μια ιστορία που θα μπορείτε να απολαύσετε από την αρχή μέχρι το τέλος εκατό τοις εκατό, χωρίς κανένα DLC. Και νομίζω ότι αυτό το έχουμε καταφέρει.

Ωστόσο, τώρα καταλαβαίνουμε λαμβάνοντας το feedback των παικτών που έχουν παίξει το παιχνίδι, ότι πολλοί από αυτούς θέλουν να δουν περισσότερα. Εμείς, το λαμβάνουμε αυτό υπόψιν και σκεφτόμαστε όλες τις επιλογές που έχουμε για να προχωρήσουμε μπροστά, οπότε ελπίζουμε ότι στο εγγύς μέλλον να έχουμε κάτι που θα μπορούμε να το δώσουμε σε όλους εσάς.

Το βίντεο με τη συνέντευξη του Yoshida:

Ο Γιώργος Πρίτσκας, ο οποίος έγραψε το review του Final Fantasy 16 για τους Unboxholics, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Final Fantasy XVI είναι κατά τη γνώμη μου ένας άνισος τίτλος, με τρανταχτές αρετές όσο και μειονεκτήματα. Το εξαιρετικό combat system του, ο πανέμορφος, ποικιλόμορφος κόσμος του και το εξωφρενικό θέαμα επικής κλίμακας που προσφέρει, υπονομεύονται από ένα μπερδεμένο ύφος και μια αφήγηση που δεν στέκεται αντάξια της πολύ ωραίας εισαγωγής. Ακόμα κι έτσι όμως, οι συγκινήσεις που προσφέρει είναι δεδομένες και το ταξίδι του, παρά τα σκαμπανεβάσματα, είναι γεμάτο από αξιομνημόνευτες εικόνες, μάχες και σκηνικά. Ένα ακόμα διαφορετικό και αξιόλογο κεφάλαιο στην μακρά ιστορία της σειράς.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την άποψή του πατώντας εδώ.

Το Final Fantasy 16 κυκλοφορεί για το PlayStation 5 από τον Ιούνιο.