Η ομάδα του Friday the 13th: The Game μοιράζει “δώρα” σε όλους!

Θα πάει όλους τους λογαριασμούς 150 level
05 Ιουλίου 2023 18:04
Η ομάδα του Friday the 13th: The Game μοιράζει “δώρα” σε όλους!

Όσοι έχετε στην κατοχή σας το Friday the 13th: The Game θα δείτε πολύ σύντομα τον λογαριασμό σας να είναι 150 level, ενώ θα έχει και ξεκλειδωμένα σχεδόν όλα τα perks. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου δημοσίευσε μία λίστα με όλες τις αλλαγές που θα έρθουν αύριο, 6 Ιουλίου, έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται περισσότερο οι servers.

Αναλυτικότερα, όλοι οι παίκτες θα φτάσουν 150 level χωρίς να χρειαστεί “να ιδρώσουν”, ενώ θα λάβουν επίσης 30 Legendary perks, όλα τα unique kills (εκτός των DLC), και όλα τα Challenge Skulls, μιας και οι λογαριασμοί τους θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Για να μειωθεί ο φόρτος των database στους servers, οι ακόλουθες αλλαγές θα γίνουν για όλους τους παίκτες την Πέμπτη 6 Ιουλίου”. Αυτά δήλωσε η IllFonic μέσα από τον επίσημο λογαριασμού του «Παρασκευή και 13» στο Twitter και μπορείτε να δείτε όλα τα “δώρα” που θα δείτε αύριο στον λογαριασμό σας παρακάτω:

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πρόσφατα ότι από τις 31 Δεκεμβρίου, το Friday The 13th πρόκειται να κατέβει από τα ψηφιακά καταστήματα όπως το Steam και τα PlayStation/Xbox stores και όσοι έχουν ήδη τον τίτλο στην κατοχή τους, θα έχουν πρόσβαση έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Προς το παρόν, πήραμε την απόφαση να χαμηλώσουμε την τιμή του βασικού παιχνιδιού στα $4.99 και στα $0.99 για κάθε DLC. Θα συνεχίσουμε να πουλάμε το παιχνίδι και τα DLC σε αυτές τις τιμές μέχρι να κατέβει από τα καταστήματα στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.