Μάλλον έρχεται νέο Friday the 13th παιχνίδι!

Το αποκάλυψε ο γνωστός composer
08 Ιουνίου 2023 00:52
Μάλλον έρχεται νέο Friday the 13th παιχνίδι!

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Peacock ετοιμάζει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο σύμπαν του Friday the 13th (Παρασκευή και 13), ενώ ετοιμάζεται και μία ακόμη ταινία από τον γνωστό σκηνοθέτη του franchise Sean S. Cunningham. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι fans της σειράς έχουν έναν ακόμη λόγο να χαίρονται καθώς όπως αποκαλύπτει γνωστός συνθέτης, στα σκαριά βρίσκεται και ένα νέο παιχνίδι.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, στο Blairstown έγινε ένα reunion event εκεί ακριβώς που γυρίστηκε η πρώτη ταινία και μιλώντας στο RelyOnHorror, ο γνωστός composer της σειράς, Harry Manfredini, εργάζεται αυτόν τον καιρό στη μουσική ενός νέου παιχνιδιού.

Ο Manfredini μίλησε αρχικά για τη συμμετοχή του και στο Friday the 13th: The Game που κυκλοφόρησε το 2017 και στη συνέχεια δήλωσε ότι ένα νέο videogame είναι σε εξέλιξη, αλλά δε θα είναι sequel, μιας και φτιάχνεται από άλλο στούντιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το νέο παιχνίδι θα διαθέτει πιο ρεαλιστικούς χαρακτήρες και δε θα είναι ασυμετρικό multiplayer. Οι πληροφορίες σταματούν εδώ, μιας και ο Manfredini δεν έδωσε άλλες πληροφορίες γι’ αυτό το project, όπως το στιλ που θα έχει ή εάν πρόκειται για κάποιο «καθαρό» single-player παιχνίδι.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης, ότι η Gun Interactive, η οποία βρισκόταν στο τιμόνι της ανάπτυξης του Friday the 13th: The Game ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ένα παιχνίδι τρόμου βασισμένο στο The Texas Chain Saw Massacre.