Τίτλοι τέλους για το Friday the 13th: The Game – Τι θα γίνει τώρα για όσους το έχουν;

Διαβάστε το μήνυμα της Gun Interactive
08 Ιουνίου 2023 18:28
Τίτλοι τέλους για το Friday the 13th: The Game – Τι θα γίνει τώρα για όσους το έχουν;

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μόλις μία είδηση που αφορά το μέλλον του Friday the 13th: The Game, η οποία είδηση κατά πάσα πιθανότητα δε θα χαροποιήσει τους fans του παιχνιδιού.

Μέσα από μία δημοσίευση, το στούντιο πίσω από τον τίτλο αποκάλυψε ότι τα δικαιώματά του για το «Παρασκευή και 13» θα λήξουν τον Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα από το τέλος της χρονιάς να μην μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι ψηφιακά ή σε retail μορφή.

Μέσω ενός μεγάλου μηνύματος που δημοσιεύτηκε στα επίσημα social media του Friday the 13th: The Game η ομάδα ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι από τις 31 Δεκεμβρίου 2023, το πόνημά της θα κατέβει από τα ράφια των καταστημάτων, αλλά και από τα ψηφιακά καταστήματα, όπως είναι το Steam και τα PlayStation – Xbox stores. Ωστόσο τι θα γίνει με αυτούς που έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι; Το στούντιο Gun Interactive ξεκαθάρισε την κατάσταση με τις εξής δηλώσεις:

Το παιχνίδι θα συνεχίσει να λειτουργεί για όσους το έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024. Προς το παρόν, πήραμε την απόφαση να χαμηλώσουμε την τιμή του βασικού παιχνιδιού στα $4.99 και στα $0.99 για κάθε DLC. Θα συνεχίσουμε να πουλάμε το παιχνίδι και τα DLC σε αυτές τις τιμές μέχρι να κατέβει από τα καταστήματα στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητά μας για την αφοσίωσή της και είμαστε χαρούμενοι που το παιχνίδι θα ζήσει για λίγο ακόμα και θα συνεχίσει ο κόσμος να το απολαμβάνει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι μάλλον ετοιμάζεται ένα νέο παιχνίδι βασισμένο σε αυτό το σύμπαν, αλλά από μία άλλη ομάδα ανάπτυξης. Τα νέα έφερε ο συνθέτης του Friday the 13th στη δημοσιότητα και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Εμείς, ως Unboxholics είχαμε παίξει τον τίτλο όταν κυκλοφόρησε και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το επικό livestream με ατάκες που έμειναν στην ιστορία των UH livestreams.