Προλάβετε εντελώς δωρεάν το Beholder 2 στο GOG

Κατεβάστε το δυστοπικό adventure παιχνίδι και κρατήστε το στη συλλογή σας
02 Ιουλίου 2023 14:02
Προλάβετε εντελώς δωρεάν το Beholder 2 στο GOG

Είστε fan των δυστοπικών σκηνικών αλλά και των adventure παιχνιδιών; Τότε το νέο δωράκι του GOG είναι για εσάς. Ο λόγος για το Beholder 2 το οποίο χαρίζει για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα το GOG.com μέσω του ψηφιακού του καταστήματος και όσοι το προλάβουν θα το αποκτήσουν φυσικά εντελώς δωρεάν για πάντα στη συλλογή τους. 

Σκοπός σας είναι να κάνετε τα θελήματα του Ministry σε ένα παιχνίδι που έχει δυνατά Οργουελιανά vibes από το βιβλίο "1984". Εκτελέστε τις αποστολές που σας δίνει το Υπουργείο και γίνετε ένα άξιος αξιωματούχος του επιλέγοντας να ακολουθήσετε αυστηρά την καριέρα σας ή ακόμη και να γίνεται ο χαφιές της υπόθεσης. Θα ανελιχθείτε μέχρι την καρέκλα του Πρωθυπουργού; Δοκιμάστε τις πολιτικές σας ικανότητες στο Beholder 2. 

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οι απαιτήσεις συστήματος για το Beholder 2 είναι ελάχιστες και πρακτικά "τρέχει" σε οποιοδήποτε laptop ή PC των τελευταίων περίπου 10 ετών. 

Για να το κατεβάσετε πατήστε τον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω. Μπείτε στον λογαριασμό σας στο GOG.com (αν δεν έχετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν) και προσθέστε στο καλάθι το παιχνίδι. Έπειτα ολοκληρώστε το κατέβασμα πηγαίνοντας στο checkout του καλαθιού. 

Προλάβετε διότι η προσφορά του ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος

Κατεβάστε το Beholder 2 πατώντας εδώ