Το νέο mode του League of Legends σάς βάζει σε μια τεράστια αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπήκε ελέω του Soul Fighter event
28 Ιουνίου 2023 12:48
Το νέο mode του League of Legends σάς βάζει σε μια τεράστια αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο mode στο League of Legends, το οποίο έρχεται ελέω του “Soul Fighter” event του καλοκαιριού, και βάζει τους παίκτες σε γρήγορα matches στο Summoner's Rift. Ο λόγος γίνεται για το Arena, το οποίο θα προσφέρει 2v2 ματσάκια με τέσσερις ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις ομάδες θα χωρίζονται ανά δύο Champions και θα έρθουν αντιμέτωποι στο χάρτη του “LOL” και η καλύτερη ομάδα θα είναι φυσικά και η νικήτρια. Η εταιρία έδωσε περισσότερες πληροφορίες μέσα από το επίσημο blog της, με τον επικεφαλής του σχεδιασμού, Daniel "Riot Maxw3ll" Emmons να δηλώνει τα εξής:

Πρόκειται για ένα mashup του League of Legends και του Teamfight Tactics, που επικεντρώνεται στο να σας βάλει στη δράση πιο γρήγορα και να σας αναγκάσει να ανταποκριθείτε σε τεράστια power ups, ενώ παράλληλα μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα που δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Με πιο απλά λόγια, το νέο mode θέλει να σας διασκεδάσει πλήρως χωρίς να χρειαστεί να σκέφτεστε τόσο πολύ με στρατηγική. Επίσης, μπορείτε να μπείτε στην αρένα με έναν φίλο σας κάνοντας ομάδα ή μέσα από το queue να βρείτε κάποιον τυχαίο.

Κάθε match έχει πολλούς γύρους και σε κάθε γύρο θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε διάφορα αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν μέσα στον αγώνα. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της αποκλειστική μπάρα υγείας (health bar) που θα μειώνεται με κάθε ήττα. Αυτό το mode έρχεται με πολλές νέες αλλαγές που σίγουρα θα εντοπίσετε εάν είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, ενώ έχουν προστεθεί και χαρακτηριστικά από το “TFT”.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω.