Δοκιμάστε σήμερα και εντελώς δωρεάν το Final Fantasy 16 στο PlayStation 5!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
12 Ιουνίου 2023 16:16
Δοκιμάστε σήμερα και εντελώς δωρεάν το Final Fantasy 16 στο PlayStation 5!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Square Enix ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του demo του Final Fantasy 16, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PS5 σε μερικές ημέρες. Ναι, από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το νέο τίτλο του franchise.

Σύμφωνα με τον παραγωγό, Naoki Yoshida, το demo θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε “new game” και να παίξετε τον πρόλογο που διαρκεί περίπου 2 ώρες. Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε την πρόοδο σας στο κύριο παιχνίδι. Μόλις ολοκληρώσετε τον πρόλογο, θα σας ανοίξει ένα ακόμη μενού που ονομάζεται “Battle Demo” και που επικεντρώνεται στη μάχη του “FFXVI”.

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo πατώντας εδώ.

Παράλληλα η Square Enix κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το παιχνίδι. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για ένα live-action βίντεο ονόματι “Requiem”, το οποίο θέλει να σας βάλει στο κλίμα του τίτλου, λίγο πριν ξεκινήσετε την περιπέτειά σας.

 

Μερικές πληροφορίες για το Final Fantasy XVI

Η 16η αυτόνομη έκδοση της θρυλικής σειράς Final Fantasy σηματοδοτεί μία πιο σκοτεινή εκδοχή για το RPG με περίπλοκη ιστορία εκδίκησης, συγκρούσεις εξουσίας και αναπόφευκτη τραγωδία. Το Final Fantasy 16 επανασχεδιάζει τα εικονικά στοιχειά της σειράς, ως Eikon. Αυτά τα θανάσιμα πλάσματα βρίσκονται μέσα στους Dominant, σε άνδρες και γυναίκες που κληρονομούν απίστευτη δύναμη από τη γέννησή τους – είτε τους αρέσει είτε όχι.

Τα Eikon είναι τα πιο ισχυρά όντα στη Valisthea, μία χώρα όπου κυριαρχούν έξι πανίσχυρα βασίλεια χάρη στη δύναμη των Mothercrystal. Το aether που παρέχουν αυτά τα επιβλητικά βουνά κρυστάλλων, ενεργοποιεί τα magicks που έχουν επιτρέψει σε αυτά τα έθνη να ευημερούν για πολλά χρόνια — αλλά τώρα ένα μυστηριώδες Blight απειλεί να διακόψει την αβέβαιη συμμαχία τους. Παίξτε ως ο Clive Rosfield, ο First Shield της Rosaria και φύλακας του μικρότερου αδερφού του Joshua, του Dominant του Eikon Phoenix, σε αυτό το επικό RPG δράσης από την ομάδα των βετεράνων του Final Fantasy.

Για την ιστορία, ο παραγωγός του τίτλου είχε αναφέρει πως το Final Fantasy 16 δεν θα έχει DLCs, ενώ εξήγησε και τους λόγους που ενδέχεται αυτό να είναι το τελευταίο αριθμημένο κεφάλαιο της σειράς.

Το Final Fantasy 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου. Όσον αφορά την κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.