Μάθαμε πότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Tekken 8!

Μέσα από το closed-test
09 Ιουνίου 2023 20:02
Μάθαμε πότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Tekken 8!

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Tekken 8, στο οποίο σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τον τίτλο! Ναι, πιστή στην υπόσχεσή της, η εταιρία ανακοίνωσε την ημερομηνία διαθεσιμότητας του “Closed Network Test”, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια μικρή γεύση από το 8ο κεφάλαιο της σειράς.

Το Closed Network Test του Tekken 8 θα γίνει διαθέσιμο, λοιπόν, από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου για το PS5, ενώ από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου θα μπορείτε να παίξετε ξανά στο PS5, αλλά και στα Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

Έχει γίνει γνωστό ότι μέσα από το closed test θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 16 διαφορετικούς χαρακτήρες, όπως τους Asuka, Bryan, Claudio, Hwoarang, Jack-8, Jin, Jun, Kazuya, King, Lars, Law, Leroy, Lili, Nina, Paul και Xiaoyu. Επίσης, θα υπάρχουν 5 πίστες οι Arena, Rebel Hangar, Sanctum, Urban Square (πρωί) και Yakushima.

Επιπροσθέτως θα μπορείτε να παίξετε ranked ματσάκια μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο 10, ενώ θα υποστηρίζεται κανονικά και το cross-platform matchmaking.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσα από το επίσημο site πατώντας εδώ.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Tags: