Το Sonic Superstars είναι το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς με retro αισθητική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έρχεται μέσα στο 2023
08 Ιουνίου 2023 23:03
Το Sonic Superstars είναι το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς με retro αισθητική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που φιλοξένησε το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest 2023 ήταν το Sonic Superstars. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο 2.5D Sonic παιχνίδι που υπόσχεται την retro αίσθηση των πρώτων θρυλικών τίτλων της SEGA.

Το παιχνίδι θα έχει local co-op multiplayer τεσσάρων παικτών για όλο το campaign, με τους παίκτες να μπορούν να χειριστούν του συνήθεις υπόπτους, όπως οι Sonic, Tails, Knuckles και Amy Rose. Ωστόσο, όπως το βίντεο άφησε να εννοηθεί, στο Superstars θα επιστρέψει και ο κλασσικός χαρακτήρας Fang the Sniper!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα είναι full price στα $59.99. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που βλέπουμε ένα side-scrolling Sonic παιχνίδι σε αυτή την τιμή. Η δράση του Sonic Superstars θα μεταφέρει τους παίκτες στα North Star Islands, τα οποία φιλοξενούν πρωτόγνωρα περιβάλλοντα και επίπεδα. Παράλληλα, ο ρόλος των Chaos Emeralds έχει αλλάξει και έτσι αντί να συλλέγετε και τα επτά για να γίνετε Super Sonic, κάθε ξεχωριστό Emerald θα περιέχει το δικό του μοναδικό Emerald Power, όπως για παράδειγμα δημιουργία κλώνων του χαρακτήρα.

Το Sonic Superstars αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Switch, καθώς και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.