Έρχεται νέα Coca-Cola με γεύση “XP πόντων“ του League of Legends

Διαθέσιμη ήδη στο εξωτερικό
07 Ιουνίου 2023 16:01
Έρχεται νέα Coca-Cola με γεύση “XP πόντων“ του League of Legends

Η Coca-Cola μόλις ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Riot Games, για την κυκλοφορία ενός νέου αναψυκτικού, βασισμένου στο πασίγνωστο MOBA παιχνίδι League of Legends. Με γεύση "+XP Flavored", η νέα αυτή προσθήκη αποτελεί μέρος της σειράς Coca-Cola Creations, μέσα από την οποία έχουμε δει στο παρελθόν επιτυχημένες συνεργασίες και με μουσικούς καλλιτέχνες, όπως ο Marshmello και η Rosalia.

Το συγκεκριμένο ανθρακούχο ονομάζεται Coca-Cola Ultimate Zero Sugar  +XP Flavored και είναι πλέον διαθέσιμο στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Κορέα, στη Λατινική Αμερική και στην Αφρική. Εκτός από την Zero παραλλαγή και μια κανονική έκδοση με ζάχαρη θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Μιλώντας σχετικά με τη συνεργασία, η Coca-Cola εξήγησε ότι το νέο της αναψυκτικό έχει ως στόχο "να προσφέρει στους fans τη γεύση των XP πόντων και να γιορτάσει το ταξίδι του κάθε παίκτη - είτε πρόκειται για την πρώτη του φορά στο Rift είτε για κάποιον pro που έχει φτάσει μέχρι τη σκηνή των τελικών του Worlds με στόχο το Summoner's Cup". Φυσικά, το τι ακριβώς σημαίνει πως η συγκεκριμένη Coca-Cola έχει γεύση XP πόντων του League of Legends είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες.

Συνεχίζοντας, στο πλαίσιο της συνεργασίας, από σήμερα το League of Legends θα ενσωματώσει και μια σειρά αποστολών που θα ανταμείβουν τους παίκτες με αποκλειστικά "Ultimate" emotes. Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να σκανάρουν τον QR κωδικό που θα βρίσκεται στα κουτάκια για να αποκτήσουν πρόσβαση στο Coca-Cola Creations Hub. Εκεί, θα βρουν το Ultimate Emote Generator, ένα Instagram φίλτρο που θα τους μετατρέπει στο στυλ των emotes του League of Legends.