PS5: Κυκλοφόρησε η πρώτη καλοκαιρινή ενημέρωση λογισμικού

Διαθέσιμο το update 23.01-07.40.00
07 Ιουνίου 2023 14:23
PS5: Κυκλοφόρησε η πρώτη καλοκαιρινή ενημέρωση λογισμικού

Μια ακόμη αναβάθμιση λογισμικού για το PlayStation 5 και το PlayStation 5 Digital Edition μόλις έγινε διαθέσιμη. Συγκεκριμένα, η Sony συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία των κατόχων του next-gen συστήματός της και έτσι μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη ενημέρωση λογισμικού της κονσόλας για τον Ιούνιο και κατ' επέκταση και για το καλοκαίρι.

Αναλυτικότερα, το update έχει κωδικό έκδοσης 23.01-07.40.00 και ζητά από τους χρήστες να κατεβάσουν περίπου 1GB. Πρακτικά έχουμε να κάνουμε με ένα από τα συνηθισμένα stability updates που κυκλοφορούν τακτικά από την εταιρία. Αυτό βελτιώνει τα μηνύματα και τη χρηστικότητα σε ορισμένες οθόνες του κεντρικού μενού του PS5, ενώ βελτιώνει και τη συνολική σταθερότητα της κονσόλας. Ενδεχομένως η αναβάθμιση να κάνει και άλλες παρασκηνιακές αλλαγές, αλλά τα επίσημα patch notes δεν αναφέρουν κάτι άλλο.

Για την ιστορία, η τελευταία μεγάλη ενημέρωση με νέα χαρακτηριστικά ήταν η 23.01-07.00.00, που είχε φέρει στην κονσόλα νέας γενιάς το Discord για cross-platform φωνητικές κλήσεις, είχε βελτιώσει την υποστήριξη για 1440p monitors, είχε εμπλουτίσει με νέα φίλτρα το Game Library, ενώ είχε προσθέσει και τη δυνατότητα απευθείας μεταφοράς αρχείων από PS5 σε PS5.

Ακολουθεί το επίσημο ελληνικό changelog της νεότερης ενημέρωσης του PS5:

Έκδοση: 23.01-07.40.00

  • Βελτιώσαμε την απόδοση και τη σταθερότητα του λογισμικού συστήματος.
  • Βελτιώσαμε τα μηνύματα και τη χρηστικότητα σε ορισμένες οθόνες.

Για περισσότερα σχετικά με τα updates του PS5 ή σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε την ενημέρωση δίχως Internet, μέσω USB, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony.