Το Phantom Blade Zero του PS5 θα έχει ικανοποιητική διάρκεια και multiplayer – Νέες πληροφορίες

Δανείζεται στοιχεία από το Souls παιχνίδια
05 Ιουνίου 2023 19:14
Το Phantom Blade Zero του PS5 θα έχει ικανοποιητική διάρκεια και multiplayer – Νέες πληροφορίες

Στις 24 Μαΐου είχε αποκαλυφθεί μέσα από το State of Play της Sony ένα νέο action RPG παιχνίδι για το PS5 ονόματι Phantom Blade Zero. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης, S-Game έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για το project της και όπως λέει η ίδια δε θα έχει καθόλου microtransactions.

Όπως μεταφέρει το Eurogamer, το στούντιο δήλωσε (μέσω ενός Q&A στο Discord) ότι θα επικεντρωθεί το Phantom Blade Zero να είναι πιο προσιτό στους παίκτες, ενώ παράλληλα θα ενσωματώνει ορισμένα στοιχεία που είδαμε στα “Souls” παιχνίδια της FromSoftware.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σειρά Phantom Blade είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στην Κίνα ως mobile σειρά και πολλοί fans ρώτησαν την ομάδα ανάπτυξης, εάν ο νέος τίτλος θα έχει μικροσυναλλαγές ή οτιδήποτε άλλο. Η S-Game απάντησε σε αυτή την ερώτηση λέγοντας ότι ο κόσμος θα πληρώσει για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χωρίς microtransaction.

Όταν η ομάδα ρωτήθηκε για το στιλ του παιχνιδιού εκείνη απάντησε μεταξύ άλλων τα εξής:

Θα υπάρχουν κάποια στοιχεία που μοιάζουν με Souls, αλλά χωρίς αυτή τη δυσκολία. Δεν επικεντρωνόμαστε στην δυσκολία και στην τιμωρία (του παίκτη εννοεί).

Το πως θα προσεγγίσει ο παίκτης την μάχη είναι εδώ το κλειδί. Η ιδέα είναι ότι χρειάζεστε καλά αντανακλαστικά για να διασκεδάσετε σε αυτό το παιχνίδι.

Η S-Game είπε επίσης ότι το Phantom Blade Zero είναι ένα παραδοσιακό hack’n’ slash παιχνίδι με ημι-ανοιχτό κόσμο και θα διαρκεί περίπου 40 ώρες για να το ολοκληρώσετε, ενώ θα υπάρχει end-game υλικό, dungeons που θα μπορείτε να παίξετε παρέα με άλλους, μεγάλα boss fights και άλλα.

Phantom Blade Zero: Αυτό είναι το νέο action RPG του PS5 με ιδιαίτερο και σκοτεινό στιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο Phantom Blade Zero θα πάρετε τον έλεγχο του Soul, ενός επίλεκτου δολοφόνου που υπηρετεί μια οργάνωση γνωστή και ως “The Order”. Ο Soul βρίσκει τον μπελά του όταν στοχεύεται για τη δολοφονία ενός πατριάρχη της οργάνωσης, τραυματίζεται σοβαρά και σώζεται από έναν healer, ο οποίος του δίνει μια θεραπεία που διαρκεί μόνο για 66 μέρες.

Το Phantom Blade Zero λαμβάνει χώρα σε ένα semi-open world κόσμο που αποτελείται από μεγάλους χάρτες με πολλές δραστηριότητες για τον παίκτη. Έτσι, ετοιμαστείτε να συναντήσετε πολλές προκλήσεις και ισχυρούς εχθρούς που θέλουν να κάνουν το ταξίδι σας έναν εφιάλτη. Η ομάδα ανάπτυξης είχε αναφέρει όταν αποκάλυψε το παιχνίδι ότι θα βρείτε αμέτρητα όπλα, εξοπλισμένο και skills και θα μπορείτε να προσαρμόσετε το χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Το Phantom Blade Zero δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα κυκλοφορήσει στο PS5.