Metal Gear Solid Δ: Snake Eater - Η Konami απάντησε εάν ο Kojima εμπλέκεται στο remake ή όχι

Μίλησε εάν και ο Yoji Shinkawa εργάζεται στο project
30 Μαΐου 2023 20:45
Metal Gear Solid Δ: Snake Eater - Η Konami απάντησε εάν ο Kojima εμπλέκεται στο remake ή όχι

Από τότε που αποκαλύφθηκε ότι η Konami ετοιμάζει το remake του Metal Gear Solid 3, οι fans αναρωτιόντουσαν σε διάφορα forums, αλλά και στα social media εάν ο Hideo Kojima εμπλέκεται κατά κάποιον τρόπο σε αυτό το project. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες πληροφορίες από το IGN Ιαπωνίας για το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό site, η Konami απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις και όπως έγινε γνωστό, ούτε ο Hideo Kojima, αλλά ούτε και ο Yoji Shinkawa (art director) εμπλέκονται σε αυτό το remake. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε πολλές πληροφορίες, παρά μόνο ότι η ομάδα της Konami βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ υπάρχουν και φήμες ότι βοηθάει και το στούντιο ονόματι “Virtuos”.

Παρ’ όλα αυτά, η εταιρία απάντησε και για το αν θα υπάρξουν ή όχι περαιτέρω remakes της σειράς λέγοντας: “Θα το εξετάσουμε αυτό αφουγκραζόμενοι τους πελάτες μας”, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι εάν τα πάει καλά εμπορικά ίσως έρθουν και άλλα remakes.

Ο θρυλικός David Hayter θα επιστρέψει για τη φωνή του Snake στο Metal Gear Solid Δ: Snake Eater. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το αρχικό Metal Gear Solid 3: Snake Eater κυκλοφόρησε το 2004 αποκλειστικά για το PlayStation 2. Είναι το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Hideo Kojima και αποτελεί prequel. Αργότερα επανακυκλοφόρησε ως Metal Gear Solid 3: Subsistence με πρόσθετα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο, ενώ στη συνέχεια ήρθε και μια remastered έκδοση για το PlayStation 3 και το Xbox 360.

Ο θρυλικός David Hayter θα επιστρέψει για τη φωνή του Snake στο Metal Gear Remake

Το παιχνίδι διαδραματίζεται το 1964, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, και ακολουθεί τον πράκτορα με την κωδική ονομασία Naked Snake, καθώς προσπαθεί να σώσει έναν Ρώσο επιστήμονα, να σαμποτάρει ένα πυρηνικό όπλο και να δολοφονήσει την πρώην μέντορά του. Το παιχνίδι είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για την ιστορία, το gameplay, τα γραφικά και τον ήχο του. Έχει πουλήσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως μέχρι τον Μάρτιο του 2010 και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.