To Metal Gear Solid Δ Snake Eater δείχνει απίθανο - Πρώτα gameplay πλάνα από το remake!

Το οποίο θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5
25 Οκτωβρίου 2023 20:30
To Metal Gear Solid Δ Snake Eater δείχνει απίθανο - Πρώτα gameplay πλάνα από το remake!

To Xbox Partner Preview σόου της Microsoft επιφύλασσε μια έκπληξη από την Konami, η οποία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα gameplay πλάνα από το άκρως αναμενόμενο Metal Gear Solid Δ Snake Eater. Συγκεκριμένα, είδαμε περίπου δύο λεπτά από την εισαγωγή του παιχνιδιού, ενώ συγχρόνως επιβεβαιώθηκε και μια σημαντική λεπτομέρεια που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Το Metal Gear Solid Δ Snake Eater θα αφήσει στο παρελθόν την Fox Engine που είχε αναπτύξει η Kojima Productions για τα τελευταία κεφάλαια της σειράς. Αντιθέτως, το remake θα αξιοποιήσει την Unreal Engine 5, την εντυπωσιακή μηχανή γραφικών της Epic Games.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Για την ιστορία, το αρχικό Metal Gear Solid 3: Snake Eater κυκλοφόρησε το 2004 αποκλειστικά για το PlayStation 2. Είναι το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Hideo Kojima και αποτελεί prequel. Αργότερα επανακυκλοφόρησε ως Metal Gear Solid 3: Subsistence με πρόσθετα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο, ενώ στη συνέχεια ήρθε και μια remastered έκδοση για το PlayStation 3 και το Xbox 360.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται το 1964, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, και ακολουθεί τον πράκτορα με την κωδική ονομασία Naked Snake, καθώς προσπαθεί να σώσει έναν Ρώσο επιστήμονα, να σαμποτάρει ένα πυρηνικό όπλο και να δολοφονήσει την πρώην μέντορά του. Το παιχνίδι είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για την ιστορία, το gameplay, τα γραφικά και τον ήχο του. Έχει πουλήσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως μέχρι τον Μάρτιο του 2010 και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών.