Final Fantasy XVI: Σύντομα θα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν

Όπως επιβεβαίωσε το PlayStation
22 Μαΐου 2023 19:42
Final Fantasy XVI: Σύντομα θα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Final Fantasy 16, το οποίο αρκετά χρόνια μετά το προηγούμενο βασικό κεφάλαιο, θα συνεχίσει την ιστορική σειρά αυτό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου, καταφθάνοντας κάποια στιγμή στο μέλλον και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ωστόσο, οι fans που ανυπομονούν, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, το PlayStation Blog ανάρτησε το τελικό του preview, αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για διαφορές πτυχές της εμπειρίας, όπως η ιστορία και το σύστημα μάχης της. Μεταξύ άλλων όμως, το PlayStation επιβεβαίωσε ότι προσεχώς θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν demo.

Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να απολαύσουν τις πρώτες ώρες της εμπειρίας και μάλιστα θα υπάρχει η δυνατότητα το progress να μεταφερθεί στο τελικό παιχνίδι. Αναλυτικότερα, το preview του PlayStation Blog γράφει χαρακτηριστικά:

Πρώτα δοκιμάσαμε τις αρχικές ώρες του παιχνιδιού, μια αναδρομή σε μια σημαντική περίοδο όταν ο Clive Rosfield ήταν νέος και προετοιμαζόταν για το τι θα ακολουθήσει. (Αυτό το τμήμα θα βιώσουν και οι παίκτες σε ένα δημόσια διαθέσιμο demo που θα κυκλοφορήσει πριν από την άφιξη του πλήρους παιχνιδιού).

Φυσικά, όταν αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του demo, θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση. Επομένως, για οτιδήποτε νεότερο μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.